УКР РУС

Бускетс остаточно вирішив піти з Барселони – є варіант у Європі, Мессі може стати вирішальним фактором

18 грудня 2022 Читать на русском

Капітан Барселони Серхіо Бускетс проводить останні місяці у рідному клубі.

Контракт хавбека розрахований до літа 2023 року і продовжений не буде. Після вильоту Іспанії з ЧС-2022 Бускетс взяв кілька днів на роздуми, але тепер остаточно вирішив попрощатися з Барселоною, попри намагання Хаві зберегти досвідченого гравця. Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Бускетс офіційно оголосив про завершення кар'єри у збірній Іспанії

Новим пунктом призначення ветерана, схоже, стане МЛС. Інтер Маямі активно проявляє інтерес до поки що капітана "синьо-гранатових", але Бускетс має варіант і в Європі. Повідомляють про інтерес неназваного клубу, який регулярно грає у Лізі чемпіонів.

Втім, Серхіо схиляється до варіанту зі США. Півзахисник сподівається знову грати поруч з Ліонелем Мессі, який теж може перейти в Інтер Маямі. Обидві легенди Барселони та їхні родини підтримують дружні стосунки, тому Мессі може мати вирішальний вплив і на вибір колишнього партнера по Барсі.

Бускетс є вихованцем Барселони і виступає за "блаугранас" з 2008 року. Хавбек виграв три Ліги чемпіонів, вісім титулів чемпіона Іспанії, а в складі збірної Іспанії здобув золоті медалі ЧС-2010 і Євро-2012.