УКР РУС

Буряк назвав головну проблему Шахтаря у Лізі чемпіонів

26 листопада 2021 Читать на русском

Колишній тренер Динамо та збірної України Леонід Буряк прокоментував невдалі результати Шахтаря у поточному сезоні Ліги чемпіонів.

"Важко коментувати гру Шахтаря. У стартовому складі "гірників" на поєдинок з Інтером вийшло вісім легіонерів та троє українців. Але вони досить серйозно виглядали. Мені імпонує те, як вони грають та тримають м'яч. Але у Шахтаря інша проблема – вони не мають результату.

Шахтар готовий повернути Гладкого, – ЗМІ

"Гірники" посіли останнє місце у групі, маючи футболістів, які коштують не 1-2 мільйони. Вони коштують дорожче. За Шахтар грають досить коштовні футболісти. Але на них цікаво дивитися.

Перший тайм був досить бойовий. І важко було визначити де Шахтар, а де Інтер. А у другому таймі домінував Інтер. У другій половині зустрічі Джеко та інші лідери команди розкрилися та грали досить добре", – поділився Буряк у інтерв'ю Sport.ua.

Зарядись енергією нестримного футболу, переглядаючи улюблені матчі Ліги чемпіонів разом із коктейлями на основі преміальної Żubrówka Czarna! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Зазначимо, що Шахтар програв Інтеру (0:2) та втратив будь-які шанси на євровесну. Героєм зустрічі став Едін Джеко, який оформив дубль у ворота "гірників".

Шахтар капітулював достроково, але виліт із єврокубків не став трагедією: проблеми Де Дзербі і шляхи вирішення