УКР РУС

"Бурсаспор" - "МЮ". Що сказали тренери

3 листопада 2010

У матчі "Бурсаспор"-"Манчестер Юнайтед" Алекс Ферг’юсон вже на початку другого тайму повірив у перемогу своєї команди. Натомість, його візаві Ертугрул Салгам залишився задоволеним діями гравців "Бурсаспора".

"Гол на початку другого тайму суттєво вплинув на хід гри. Повівши у рахунку, ми тримали матч від своїм контролем, і у "Бурсаспора" протягом часу, що залишився, були хіба що два напівмоменти. Ну а забивши вдруге, ми зняли усі питання щодо переможця. Я дуже задоволений Обертаном, якому тривалий час заважали розкритися травми. Габріелю тільки 20, він помітно прогресує і зараз виглядає набагато сильніше, ніж раніше. Сьогодні він діяв чудово і до того ж забив фантастичний гол.

У дуже важливий момент "вистрелив" Даррен Флетчер. Зазвичай протягом сезону він відзначається чотири або п'ять разів, але якщо під час поточної кампанії вирішить вдвічі збільшити свою норму, ми будемо тільки раді. Взагалі, за останні кілька років багато голів в нашій команді внесли до свого доробку саме півзахисники, і мені б дуже хотілося мати змогу використовувати кожного з них.

Але на жаль, сьогодні Флетчер і Нані зазнали ушкоджень. Наскільки вони серйозні, дізнаємось тільки завтра", сказав Ферг’юсон.

А ось тренер “Бурсаспора” був дещо іншої думки про матч: "Ми грали досить непогано, особливо у першому таймі. Створили кілька гарних моментів, виконували штрафні з небезпечних позицій. Можливо, усе склалося б іншим чином, якщо б не прикра помилка відразу після поновлення гри. Але Флетчер забив, а змінити щось потім нам вже було дуже важко.

Ми дуже сподівалися нарешті забити дебютний гол у Лізі чемпіонів і, можливо, за сприятливих обставин посперечатися за першу перемогу. Не судилося. Утім, я задоволений. Адже матчі проти суперників світового рівня дарують нам безцінний досвід і роблять нас сильнішими".