УКР РУС

Бунт у збірній Саудівської Аравії: Манчіні відрахував трьох гравців – вони назвали його брехуном

16 січня 17:48 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Перед дебютним матчем проти збірної Оману головний тренер збірної Саудівської Аравії Роберто Манчіні відрахував зі стану команди трьох гравців, включно з капітаном.

Манчіні виключив із заявки збірної Саудівської Аравії трьох гравців основного складу: воротаря Навафа Аль-Акіді, захисника Султана Аль-Ганнама і півзахисника і капітана Салмана Аль-Фараджа. На прес-конференції Манчіні пояснив, що ухвалив таке рішення через відмову цих футболістів брати участь у контрольних матчах перед турніром. "Але не гравці мають вирішувати, чи варто їм грати ці матчі, чи ні. Це рішення має виходити від мене", – цитує Манчіні Voetbal International.

ФІФА отримала нового спонсора – рекордні в історії гроші заплатить країна, якій нещодавно віддали чемпіонат світу

Аль-Акіді сумнівався в тому, чи буде він першим номером. Він відмовився залишатися в Катарі без гарантій того, що саме на нього буде зроблено ставку. "Мені потрібні тільки ті гравці, які борються за свою країну. Національна збірна – це не клуб: це ваша країна. Ви представляєте весь народ своєї країни", – зазначив Манчіні.

Головним героям цієї новини не сподобалися слова свого тренера. Інформація Манчіні невірна. З поваги до своїх товаришів по команді більше нічого не скажу стосовно цього до закінчення Кубка Азії", – написав воротар Аль-Акіді. Аль-Фарадж запевняє, що ніколи не відмовлявся виступати за Саудівську Аравію і що він, як і раніше, хоче виступити за команду на Кубку Азії.

Сьогодні Саудівська Аравія проведе свій перший матч на Кубку Азії. Суперником команди Манчіні стане Оман.

Кубок Азії: капітан з Ліверпуля веде фаворитів, Сон під орудою Клінсманна, Манчіні з грішми СА, зграйка любителів Росії