УКР РУС

Бундесліга, 6 тур. Супер-Лєвандовскі та асисти Дугласа Кости, а команда Скрипника в меншості зазнає поразки від новобранця

22 вересня 2015 Читать на русском

Пента-трик, два дублі та одне вилучення - саме цим запам'ятався перший ігровий день 6-го туру німецької Бундесліги.

В 6-му турі німецької Бундесліги на "Альянц Арені" мюнхенська "Баварія" приймала "Вольфсбург", який до цього матчу йшов третім. Гра завершилася розгромною перемогою "червоних" із рахунком 5:1. Відзначимо, що першими пропустили саме мюнхенці - на 26 хвилині після передачі Дракслера відзначився Каліджурі. Згодом вже сам Юліан мав кілька непоганих нагод. Однак під час перерви наставник мюнхенців Пеп Гвардіола провів подвійну заміну, в одній з яких випустив Роберта Лєвандовскі, і за це поляк йому віддячив пента-триком за 9 хвилин. Проте більше команди не забивали. 

Підопічні Віктора Скрипника зазнали другої поразки поспіль та третьої загалом. Крім того, як і в попередньому турі, вони поступилися новобранцю німецької першості. Проте першими відкрили рахунок саме "музики" завдяки активним діям Гебре Селассі та Йоханссона (перший асистував - другий забивав). Але тішилися вони недовго, оскільки за 11 хвилин Вагнер ударом з пенальті відновив рівновагу. Друга половина відзначилися вилученням Бартельса та другим голом Вагнера.

В решті матчів колись потужний "Гамбург" лише на останніх хвилинах зумів вирвати перемогу над "Інгольштадтом", а берлінська "Герта" завдяки дублю Ібішевіча впевнено здолала Кельн.

Німеччина. Бундесліга. 6 тур

"Баварія" - "Вольфсбург" - 5:1

Голи: Лєвандовскі, 51, 52, 55, 57, 60 - Каліджурі, 26

"Дармштадт" - "Вердер" - 2:1

Голи: Вагнер, 30 (пенальті), 84 - Йоханссон, 19

Вилучення: Бартельс, 88 (друга жовта)

"Інгольштадт" - "Гамбург" - 0:1

Гол: Грегоріч, 87

"Герта" - "Кельн" - 2:0

Голи: Ібішевіч, 43, 90+4

Читайте також:
Гвардіола у старому році не програє. Анонс 6 туру Бундесліги

Скрипник веде перемовини з гладбахською "Борусією"

Таблиця та результати Бундесліги