УКР РУС

Бундесліга. 29 тур. Анонс матчів суботи

9 квітня 2011

Сьогодні продовжується 29 тур чемпіонату Німеччини і серед матчів суботи є декілька цікавих протистоянь, зокрема "Залізний Фелікс" приїжджає в гості до своєї недавньої "домівки".

Шальке – Вольфсбург (субота, 16.30)

Цей матч має бути цікавим завдяки тому, що в гості приїжджає екс-наставник "Шальке" Фелікс Маґат вже як тренер "Вольфсбурґа". Маґат, напевно намагатиметься показати, що керівництво гельзенкірхенського клубу поспішило з його відставкою і спробує перемогти.

Клуб з Гельзенкірхена у вівторок провів перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів на виїзді з міланським "Інтером". "Шальке" приїхав з Італії у відмінному настрої, перемігши минулорічного володаря трофею з рахунком 5:2 і майже гарантував собі місце в півфіналі турніру.

У попередньому турі чемпіонату Німеччини команда Ральфа Ранґніка на виїзді перемогла у скандальному матчі "Санкт-Паулі" з рахунком 2:0.

Команда Фелікса Маґата в попередньому турі вдома зіграла внічию з "Айнтрахтом" 1:1 і "вовки" посідають шістнадцяте місце в турнірній таблиці.

У лазареті "Шальке" перед цією грою перебувають: Клас-Ян Хунтелар, Пер Клюґе, Маріо Ґаврановіч і Анґелос Харістеас, а у "вовків" травмованих немає, проте через дискваліфікацію матч пропустить Арне Фрідріх.

Рахунок першого кола: 2:2.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Гамбург – Борусія Д (субота, 16.30)

"Гамбурґ" забив у ворота "Борусії" 158 голів і виграв останні чотири домашні гри у теперішнього лідера. Цікаво, що для "Борусії" 149 голів у ворота "Гамбурга" є найбільшою кількістю м'ячів, які дортмундська команда відправила у ворота однієї команди.

У попередньому турі "Борусія" здала чудовий іспит на чемпіонство, вигравши від "Гановера" 4:1. "Гамбург", який зараз очолює Міхаель Еннінг, також має певні амбіції в цьому сезоні, зокрема потрапляння в зону Ліги Європи виглядає цілком реальним.

Отож ститистика і факти прогнозують цікавий матч.

Рахунок першого кола: 0:2.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Фрайбург – Хофенхайм (субота, 16.30)

"Фрайбург" здобув в останніх п'яти матчах лише одне очко, а у другому колі вдома команді вдалось здобути лише одну перемогу. У цьому році за "Фрайбурґ" голи забивали лише троє гравців: Папіс Сісе (6), Йоганес Флюм (2) та Штефан Райзінґер. "Хофенхайм" також невдало грає у цьому році, вигравши лише одну гру із останніх семи (у дортмундської "Борусії" 1:0). У цих іграх "Хофенхайм" забив лише три голи.

Рахунок першого кола: 1:0.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Гановер – Майнц (субота, 16.30)

"Гановер" ще ніколи не програв вдома "Майнцу", а останні чотири домашні поєдинки у цьому чемпіонаті "Гановер" виграв із загальним рахунком 9:1.

Матч між суперниками стане ще однією принциповою битвою за "бронювання" місця в Лізі Європи. І "Ганновер", і "Майнц в цій зоні якраз вже є, займаючи, відповідно, четверте і п'яте місце.

Статистика - на користь "Гановера", але й "Майнц" зараз, здається, вирішив згадати минулу бойову славу...

Рахунок першого кола: 1:0.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Нюрнберг - Баварія (субота, 16.30)

"Баварія" востаннє виграла у Нюрнберґу 10 вересня 2005 року
(2:1) завдяки вирішальному голу Міхаеля Баллака. Причому, останні два поєдинки між суперниками завершились внічию 1:1.

У попередньому турі команда Дітера Хекінга з мінімальним рахунком поступилася на виїзді "Кельну", але залишилася на шостому місці в турнірній таблиці.

Команда Луї ван Ґааля завдяки домашній перемозі над "Борусією" з Мьонхенґладбаха (1:0) вийшла на третє місце в турнірній таблиці, обійшовши "Гановер".

"Нюрнберг" не має втрат в складі, а в "Баварії травмовані Даніель ван Бюйтен та Івіца Оліч.

Рахунок першого кола: 0:3.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Штутгарт – Кайзерслаутерн (субота, 19.30)

Шість із семи домашніх поразок "Штутґарта" від "Кайзерслаутерна" завершились із рахунком 0:1. Водночас, "Штутгарт" забив найбільше голів у ворота "Кайзерслаутерна" (154).

Команда Бруно Лаббадіі у попередньому турі на виїзді зіграла внічию 1:1 з "Вердером" і продовжує займати п'ятнадцяте місце в турнірній таблиці.

Команда Марко Курца у попередньому турі вдома поступилася "Байєру" з рахунком 0:1, але все ж залишається на чотирнадцятому місці в турнірній таблиці.

У "швабів" перед цією грою в списку травмованих перебувають Філіп Деґен, Тімо Ґебхарт і Стефано Челоцці, а у лазареті "Кайзерслаутерна" - Іво Ілічевіч і Адам Нємєц.

Рахунок першого кола: 3:3.