УКР РУС

Булеца пояснив, чому проміняв Динамо на Зорю

18 серпня 2021 Читать на русском

Півзахисник "біло-синіх" Сергій Булеца, який на правах оренди виступає за "мужиків", розповів, чому обрав саме луганську команду.

"Я задоволений тим, що перебуваю в Зорі. В даний момент тренер Динамо на мене не розраховує – це абсолютно нормальна для футболу ситуація, жодних образ бути не може. Інша справа, що я все одно потребую ігрової практики, і в цьому сенсі пропозиція луганців – ідеальний варіант.

Петраков розпочав виконувати обов'язки головного тренера збірної України – довиклик новачків і перші слова

Якийсь час я брав на роздуми, але довго з відповіддю не тягнув. Справа в тому, що Зоря кликала мене до себе ще рік тому, але тоді я вирішив продовжити виступи в СК Дніпро-1, до якого встиг прикипіти. Знайомі партнери, ігрові принципи – не став шукати добра від добра. Тепер відчув, що готовий перейти на новий щабель.

Крім того, що у мені зацікавлений Віктор Скрипник, підкуповують цілі Зорі. Вона двічі поспіль брала бронзу, виступала в Лізі Європи, фіналі Кубка... Але хоче ще більшого! Мені тут подобається все – колектив, тренер, футбол, в який грає команда. Приносити їй користь – головна мета для мене", –сказав Булеца у коментарі "Футбольному клубу".

Нагадаємо, у поточному сезоні 22-річний українець провів за Зорю три матчі, в яких відзначився двома ассистами.

"Продовження політичної диктатури УАФ": Вадим Скічко – про MEGOGO, критику збірної України і своїх хейтерів