УКР РУС

Буффон оголосив про відхід з Ювентуса

11 травня 2021 Читать на русском

Голкіпер Ювентуса Джанлуїджі Буффон вирішив покинути туринський клуб по завершенні сезону.

"Моє майбутнє чітке і зрозуміле. Цей прекрасний і дуже довгий досвід з Ювентусом остаточно завершиться у цьому році. Я відчуваю, що віддав Ювентусу все. Я отримав все, і більшого зробити не можна.

Луческу оцінив можливість переходу Буффона в Динамо

Ми підійшли до кінця циклу, і це правильно, щоб уникнути перешкод. Або я перестану грати, або знайду умови, які мотивують мене продовжувати виступи, або отримаю інший життєвий досвід. Я візьму все до уваги", – цитує Буффона Football Italia з посиланням на Bein Sports.

Нагадаємо, Буффон виступає за Ювентус з 2001 року, приєднавшись до туринського клуб з Парми. У 2018-му кіпер перейшов у ПСЖ, проте вже наступного року знову повернувся до лав "Старої синьйори".

Ти – справжній футбольний фанат та обожнюєш Лігу Чемпіонів? Тоді доповни перегляд топових матчів боксом від Pepsi та Lay’s. Освіжаючий напій та смачні чипси – ідеальний вибір вболівальника!

За увесь час легендарний голкіпер провів за Ювентус 683 матчі у всіх турнірах та здобув понад два десятки трофеїв, серед яких 10 перемог у Серії А та чотири тріумфи в Кубку Італії.

Маліновський у космосі, іспанський статус-кво, тизер від Тухеля, останній гегемон Європи – огляд божевільного вікенду