УКР РУС

Брати Баранці "вирвали" перемогу для "Оболоні". ВІДЕО

11 березня 2011

Новачки "Оболоні" брати Баранці принесли перемогу "пивоварам" над аутсайдером Прем'єр-ліги - запорізьким "Металургом".

"Оболонь" - "Металург" З - 1:0 (0:0)

Гол: Г.Баранець 72

Команди підійшли до поєдику з певними втратами. Так, оболонці грали одразу без кількох провідних футболістів - Мандзюк і Кутас пропускали гру через дискваліфікацію, не вийшов у старті Путраш, в заявку взагалі не потрапив Панас. Замінили їх Бондаренко, Ільків, Кучеренко та Григорій Баранець. Зміни були і в запоріжців, за яких дебютували Ліма, Матеус та Руденко.

Очевидно, перетасування у складі негативно вплинули саме на господарів, які в першому таймі діяли пасивно. "Металурги" ж вийшли на матч приреченими, як це було і в попередній їхній зустрічі проти "Іллічівця". Тож не дивно, що на двох команди зметикували аж три моменти. Ударам головою Худзіка, Григорія Баранця в "Оболоні" та Цурікова у "Металурга" забракло трохи точності.

В другому таймі "Оболонь" майже позбавила гостей м'яча. Забити м'яч "пивоварам" вдалось на 72-й хвилині. Гол вийшов суто братським: Борис Баранець зробив подачу на 11-метрову позначку, куди набіг його брат-близнюк Григорій і вразив сітку воріт запоріжців. "Металург" до фінального свистка так і не здійснив жодної спроби відігратись, проявивши повну байдужість до всього, що відбувалось на полі. А ось "Оболонь" могла ще забивати, зокрема Борис Баранець не використав вихід віч-на-віч з Руденком,пробивши просто у воротаря "Металурга".

Підопічні Ковальця остаточно закріплюються тепер в середині турнірної таблиці, а "Металург" продовжує готуватись до першої ліги.