УКР РУС

Ювентус та Тоттенхем зіграли в бойову нічию

13 лютого 2018 Читать на русском

На дубль Гонсало Ігуаїна Тоттенхем відповів голами Кейна та Еріксена.

Неймовірний початок матчу

Вже на 2-й хвилині гри Ювентус відкрив рахунок. Перший же штрафний удар біля воріт гостей закінчився голом: П'яніч класно розіграв штрафний з Ігуаїном, який з льоту відправив м'яч у кут воріт Льоріса. А на 9-й хвилині на табло "Ювентус Стедіум" горіли цифри 2:0. Це Ігуаїн впевнено реалізував пенальті, який арбітр призначив за фол Девіса проти Бернардескі.

Ювентус – Тоттенхем: Ігуаїн оформив найбільш ранній дубль в історії Ліги чемпіонів

Лондонський клуб мав би бути шокованим таким перебігом подій, але підопічні Почеттіно швидко зібралися і почали контролювати гру, а Ювентус погодився грати другим номером. У середині тайму Кейн мав забивати головою з декількох метрів, але пробив прямісінько в руки Буффону, згодом Еріксен трохи не влучив у ворота після дальнього удару.

Кейн відповідає Ігуаїну

Ювентус відповів дуже небезпечним контрвипадом П'яніча та Ігуаїна, в якому останній дивом не влучив у ворота. Вже за пару хвилин Кейн зробив ще одну пристрілку до воріт Буффона, а на 35-й хвилині англійський форвард зміг відквитати один м'яч: Деле Аллі віддав блискучу передачу на Кейна, той обіграв Буффона і забивав вже в порожні ворота.

До перерви моменти для того, щоб зрівняти рахунок, мали Еріксен та Деле Аллі, але натомість перший тайм завершився спринтом Дугласа Кости, який втік від Санчеса, та був збитий Ор'є в межах штрафного майданчика. Арбітр знову вказав на "точку", а Гонсало Ігуаїн, замість того, щоб ще в першому таймі оформити хет-трик, пробив в поперечину воріт.

Ювентус – Тоттенхем – 2:2 – відео голів та огляд матчу

В другій половині гри команди обмінювалися небезпечними моментами, але територіальною перевагою все одно володіли гості. У Ювентуса небезпечно пробивав Бернардескі, Тоттенхем намагався зрівняти рахунок зусиллями Харрі Кейна, але Джанлуїджи Буффон щоразу рятував свою команду.

Майстер виконання стандартів

На 71-й хвилині Джорджіо Кьєлліні сфолив на Деле Аллі біля власного штрафного майданчика, і арбітр призначив штрафний. Штатний виконавець подібних стандартів Крістіан Еріксен несподівано для Буффона пробив в той самий кут, в якому знаходився легендарний голкіпер, і Джанлуїджи не зміг врятувати власну команду.

Ювентус намагався вирвати перемогу, але туринці більше не змогли створити справді якісних моментів. Бойова нічия на користь Тоттенхема, який отримує перевагу перед матчем-відповіддю, що відбудеться 7 березня в Лондоні.

Ювентус – Тоттенхем – 2:2

Голи: Ігуаїн, 2, 9 (з пенальті), Кейн, 35, Еріксен, 71