УКР РУС

Бойко отримав солідну підтримку від президента та гравців "Малаги"

21 грудня 2016 Читать на русском

Гравці "Малаги" підтримали Дениса Бойка після важкого кубкового матчу проти "Кордоби".

Під час кубкового матчу проти "Кордоби" кожен дотик до м'яча українського голкіпера супроводжувався сильним гулом фанатів "Малаги", які незадоволені виступами українського голкіпера, повідомляє Mundo Depotrivo. Нагадаємо, що "Малага" програла "Кордобі" та вилетіла з турніру.

Багато гравців "Малаги" вирішили підтримати свого партнера у соцмережах, опублікувавши відповідне звернення. Дієґо Льоренте, Кеко, Сандро, Сантос, Мігель Торрес та інші приєдналися до цієї акції. Не оминув цю подію і власник та президент клубу Абдула Тані.

"Життя постійно ставить нас перед перешкодами, які відволікають від досягнення мети. Але якщо ми постійно будемо дивитися вперед, то ці перепони не стануть на заваді здійснення наших мрій. Ми повинні зосередитися на наших цілях, орієнтуючись на те, що робить нас сильнішими. Навіть тоді, коли сил, здається, немає.

Міцність та згуртований колектив дає нам перевагу над іншими командами. Саме це дозволяє нам долати всі перешкоди та досягати наших цілей", – опублікували таке звернення футболісти клубу, на якому також зображений Денис Бойко.

Бойко допоміг "Севільї" повторити рекорд з 1952 року

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу