УКР РУС

Бойко – про кінець чорної серії Динамо: "Трапляються трохи некомпетентні люди, які висловлюються, не знаючи, що кажуть"

12 вересня 2022 Читать на русском

Воротар Динамо Денис Бойко емоційно прокоментував першу для "біло-синіх" перемогу в УПЛ 2022/23.

– Була важка гра, але на це є свої причини, не хочеться зараз у них вдаватися. Суперник добре захищався та майже не атакував. Ми знали, що опоненти гратимуть саме так, тому відштовхувалися від своєї гри. Нам потрібно було знайти шляхи, як розкрити оборону суперника.

"Суперники чекають нас весь тиждень, а Динамо постійно катається": Луческу знайшов серію виправдань невдачам команди

– На полі було багато емоцій, наскільки вони заважали?

- Емоції завжди бувають на футбольному полі. Трапляються трохи некомпетентні люди, які висловлюються, не знаючи, що вони кажуть. Тому не хочу говорити про емоції, давайте тільки про футбол.

– Наскільки на команду тиснула тривала незадовільна серія?

– Звичайно, тиск відчувається, адже ми програли два матчі поспіль у чемпіонаті України та три в єврокубках. Однак, вважаю, уся команда без виключення впоралася з цим тиском. Хлопці – молодці, хоча було дійсно важко, адже у нас матчі з другого дня на третій, багато переїздів і перельотів.

Думаю, ви самі розумієте, що це займає не одну-дві години і також впливає на фізичну форму. Але всі виклалися на повну та здобули перемогу. Це найголовніше, – цитує Бойка офіційний сайт киян.

Нагадаємо, після травм Бущана і Нещерета 34-річний Денис Бойко на найближчий час став безальтернативним кіпером для Мірчі Луческу. У запас на матч зі Львовом потрапив 19-річний Денис Ігнатенко.

Динамо обіграло Львів у матчі УПЛ – старі герої помінялися місцями і перервали історичну серію поразок киян