УКР РУС

Боснія і Герцеговина – Україна: прогноз на вирішальний матч відбору до ЧС-2022

13 листопада 2021 Читать на русском

Збірна Боснії і Герцеговини приймає Україну в рамках останнього туру кваліфікації до чемпіонату світу-2022. Який прогноз букмекерів на матч, підкаже "Футбол 24".

Матч відбору на Мундіаль Боснія і Герцеговина – Україна відбудеться у Зеніці 16 листопада. Початок поєдинку – о 21:45. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Збірна України провела тренування після повернення з Одеси

Боснія і Герцеговина – Україна: прогноз букмекерів на матч відбору ЧС-2022

Українська контора Favbet фаворитом протистояння вважає команду Олександра Петракова. На перемогу нашої збірної приймають ставки з коефіцієнтом 1,81. Імовірність успіху боснійців оцінили в 4,70. Нічия – 3,70. Любителі гострих відчуттів можуть поставити на точний рахунок 0:2 на користь українців із солідним кефом 7,40.

Схожі цифри підготували й букмекери Parimatch. На збірну України можна поставити з подібним коефіцієнтом 1,78. Трохи більше вірять в імовірність нічиєї – 3,55. Натомість на перемогу балканців приймають ставки з балом 4,80. Сміливий варіант для справжніх гравців – дзеркальний результат за підсумками двох таймів. Переможний рахунок на користь збірної Боснії і Герцеговини після 45 хвилин із підсумковою перемогою команди України збільшать виграш у 26 разів!

Поточне становище команд у групі D кваліфікації: Франція – 15 очок, Фінляндія – 11, Україна – 9, Боснія і Герцеговина – 7, Казахстан – 3.

"Україні позаздрить навіть Баварія, а рахунок мав бути 17:1": болгари приголомшені та пророкують нам чемпіонство