УКР РУС

Борусія Д перемогла Аугсбург завдяки голу Ярмоленка, Вольфсбург не здолав Майнц, вольова перемога Айнтрахта

30 вересня 2017 Читать на русском

У 7 турі Бундесліги Борусія Д на виїзді перемогла Аугсбург, Вольфсбург зіграв внічию з Майнцом, Айтрахт вирвав перемогу в матчі проти Штутгарта.

У попередньому турі команда Петера Боша знищила Борусію М – 6:1. В 7 турі Борусія Д грала проти п’ятого Аугсбурга. Вже на 4 хвилині Андрій Ярмоленко пробив з кількох метрів п’ятою та вивів гостей вперед. На 11 хвилині захисники БД проґавили Каюбі, який зрівняв рахунок. Перший тайм залишися таки за "жовто-чорними". Гравці Аугсбурга не розібралися та подарували м’яча Обамеянгу. Габонець віддав на Ярмоленка, а українець в дотик перевів на Кагаву. Японець ефектним ударом парашутом не залишив Марвіну Хіцу шансів. Також на 33 хвилині Обамеянг не використав побачення з воротарем господарів. На 63 хвилині Ярмоленка замінив Максіміліан Філіп. За 10 хвилин до кінця основного часу Обамеянг не реалізував пенальті. Гості втримали перемогу та набирають 19 балів (1 місце в таблиці). Наступним суперником Борусії буде РБ Лейпциг.

Одинадцятий до початку матчу Айнтрахт вдома зустрічав Штутгарт. Перший тайм завдяки Ребічу залишився за "орлами". На 61 хвилині на полі з’явився "шваб" Терроде. На тій-такі хвилині нападник гостей відзначився після подачі з кутового! У компенсований час Халлєр вирвав для Айнтрахта дуже важливу перемогу!

Вольфсбург та Майнц перебували в другій половині турнірної таблиці, маючи в активі по 6 очок. Вдома "вовки" не вигризли перемогу та продовжують розчаровувати своїх вболівальників.

Скромний Ганновер в разі перемоги піднімався би на 2-е місце! Однак "жеребці" подужали команду Брайтенрайтера завдяки пенальті в компенсований час. Борусія М – шоста.

Чемпіонат Німеччини, 7 тур

Аугсбург – Борусія Д – 1:2

Голи: Каюбі, 11 – Ярмоленко, 4, Кагава, 23

На 79 хвилині Обамеянг не реалізував пенальті

Айнтрахт – Штутгарт – 2:1

Голи: Ребіч, 42, Халлєр, 90+4 – Терроде, 61

Вилучення: Фаллет (А), 64

Вольфсбург – Майнц – 1:1

Голи: Гілявогі, 55 – Муто, 74

Вилучення: Нтеп, 90+2

Борусія М – Ганновер – 2:1

Голи: Гінтер, 67, Азар, 90+4, пен. – Харнік, 71

Турнірна таблиця Бундесліги