УКР РУС

"Борусія" та "Хоффенхайм" розписали видовищну нічию

16 грудня 2016 Читать на русском

У 15 турі Бундесліги "джмелі", попри раннє вилучення Ройса, вивезли із Зінсхайму один пункт (2:2).

Перед сьогоднішнім матчем "Хоффенхайм" залишався єдиною командою німецької першості, яка не програвала у цьому сезоні. Такі результати дозволили зінсхайнмцям перебувати вище сьогоднішнього суперника у турнірній таблиці. Для дортмундців цей поєдинок також мав дуже велику вагу, адже перемога виводила б колектив Томаса Тухеля на третє місце.

Вже на 3 хвилині "Хоффенхайм" повів у рахунку – Ут скористався передачею Хюбнера, обіграв Вайденфелєра та пустив м'яч у пусті ворота. "Борусія" відігралася дуже швидко, коли Дембеле видав шикарну неочікувану передачу на Гьотце, а той ударом у дотик відновив паритет.

У середині першого тайму рахунок вже був 2:1 на користь господарів. Хюбнер виграв верхову боротьбу після подачі з кутового, а Вагнер в останній момент підправив політ м'яча, що дезорієнтувало голкіпера "джмелів" і змусило його вдруге діставати "круглого" із власної сітки. Не додало дортмундцям оптимізму і вилучення Ройса, який ще до перерви зірвав атаку суперника та отримав другого "гірчичника".

На 48 хвилині Дембеле виконав черговий прекрасний пас, а Обамеянг перетворив його у гольовий. До кінця матчу жодна з команд не зуміла схилити шальки терезів на свою користь, тому арбітр фінальним свистком зафіксував нічию.

Таким чином, "Хоффенхайм" з 27 пунктами піднявся на третю сходинку турнірної таблиці, "Борусія", маючи на бал менше, опинилася на п'ятому місці чемпіонату.

Німеччина. Бундесліга, 15 тур

"Хоффенхайм" – "Борусія" Д – 2:2

Голи: Ут, 3, Вагнер, 20 – Гьотце, 11, Обамеянг, 48

Вилучення: Ройс, 41