УКР РУС

Борусія зазнала першої поразки у чемпіонаті, кривдником став РБ Лейпциг

14 жовтня 2017 Читать на русском

Дортмундська Борусія програла РБ Лейпциг у 8 турі німецької Бундесліги. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Вже у дебюті поєдинку Борусія вийшла вперед. Обамеянг здійснив швидкісний забіг до воріт "биків", габонець з кута штрафної відправив м'яч у сітку воріт. Рахунок стає 1:0 на 4 хвилині. Лейпциг швидко відновив паритет у матчі. Підсумком розіграшу зі штрафного став гол Забітцера головою. Після пропущеного м'яча, Борусія побігла вперед, але намагання "джмелів" не увінчались успіхом. Проте другий гол забив Лейпциг. Брума пройшов по флангу і віддав пас на Поульсена, якому залишалось тільки підставити ногу.

Після другого пропущеного м'яча Борусією, ініціативу у свої ноги взяв РБ Лейпциг. Другу половину першого тайму Борусія не могла вийти зі своєї половини поля. Тільки наприкінці тайму господарі змогли вийти з-під активного пресингу "биків". Декілька небезпечних ударів протягом однієї атаки завдали гравці Борусії на 42 хвилині, але гол так і не забили.

Бос у перерві здійснив 2 заміни. Пулішич та Вайгль вийшли замість Шахіна та Толяна. У дебюті другого тайму капітан Борусії Сократіс сфолив у власному штрафному майданчику, за що отримав червону картку. Пенальті реалізував Огюстен, рахунок став 1:3. Петр Бос одразу використав свою останню заміну. Марк Бартра вийшов замість Максіміліана Філіпа.

Вже за 10 хвилин кількість гравців зрівнялась. Штефан Ільсанкер отримав 2 жовті картки протягом 3 хвилин. Борусія побігла в атаку всіма силами. На 62 хвилині Обамеянг заробив пенальті, щоправда аби це зрозуміти, арбітр прибіг до перегляду відеоповтору. Габонець влучно пробив з 11 метрів і рахунок став 2:3. У другій половині тайму Борусія продовжила атакувати, проте бажання "джмелів" не вистачило навіть на нічию. "Бики" намагались створювати контрвипади, але також не змогли відзначитись.

Борусія зазнає першої поразки у поточному розіграші Бундесліги, але залишається на 1 місці. РБ Лейпциг вийшов на чисте 3 місце, випередивши Хоффенхайм.

Бундесліга, 8 тур

Борусія – РБ Лейпциг – 2:3

Голи: Обамеянг, 4, 65 (пен) – Забітцер, 10, Поульсен, 26, Огюстен, 48 (пен)

Вилечення: Сократіс, 47, Ільсанкер, 58

Турнірна таблиця Бундесліги