УКР РУС

"Борусія" дивом вирвала перемогу над "Вольфсбургом"

5 грудня 2015 Читать на русском

У 15 турі німецької Бундесліги "Вольфсбург" поступився дортмундській "Борусії" із рахунком - 1:0.

Перші 45 хвилин для глядацького ока промайнули напрочуд швидко, адже на полі царювала справжня атакувальна атракція, під час якої занудьгувати було просто неможливо. Жодна з команд не могла заволодіти ініціативою в поєдинку, демонструючи доволі рівну гру і загрожуючи воротам опонента раз через раз.

Більшість атак команд нагадували типовий англійський футбол із використанням навісів, однак нікому така тактика бажаного результату не принесла. Щоправда, дортмундці все ж домоглися свого: Марко Ройс скористався помилкою "вовків" неподалік карного і вийшовши на побачення з Бенальйо, не залишив жодних шансів останньому.

Проте розв'язка настала лише у заключні хвилини гри. Спочатку Родрігес, реалізувавши пенальті, зробив рахунок на табло рівним. А потім, коли здавалось, що це вже кінець, своє слово сказав Кагава. Японець забив переможний гол у матчі за декілька секунд  до його завершення.

Таким чином, завдяки мінімальній звитязі дортмундці (35 очок) скоротили відставання від "Баварії" до 5 балів, коли "Вольфсбург" залишився на п'ятій сходинці із 25 пунктами в скарбничці. 

Німеччина. Бундесліга, 15 тур.

"Вольфсбург" - "Борусія" Д - 1:2  ВІДЕО

Голи: Родрігес, 90 (пен) - Ройс, 32, Кагава, 90+3