УКР РУС

РБ Лейпциг знищив Шальке, Борусія Д здолала Вердер, Кельн розгромив Герту: 23-й тур Бундесліги, субота

22 лютого 2020 Читать на русском

У 23-му турі у чемпіонаті Німеччини відбулось кілька поєдинків. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2019/20, 23-й тур

Борусія М – Хоффенхайм – 1:1

Голи: Гінтер, 11 – Рібейро, 90+2

Нереалізований пенальті: Плеа, 74 (Борусія М)

Вердер – Борусія Д. – 0:2

Голи: Загаду, 52, Холанд, 66

Герта – Кельн – 0:5

Голи: Кордоба, 4, 22, Ярстейн, 37 (аг.), Кайнц, 62, Ут, 69

Фрайбург – Фортуна – 0:2

Голи: Хофман, 37, Томмі, 61

Шальке – РБ Лейпциг – 0:5

Голи: Забітцер, 1, Вернер, 61, Хальстенберг, 68, Анхеліньо, 81, Форсберг, 89

Баварія на останніх хвилинах вирвала перемогу над Падерборном у матчі з п'ятьма голами

Менхенгладбаська Борусія у разі успіху з Хоффенхаймом могла зрівнятись за очками зі своїми тезками з Дортмунда. Господарі вирішили не відкладати на потім і забили на початку матчу: після розіграшу кутового м’яч заплутався у ногах захисників і Матіас Гінтер виявився найспритнішим на добиванні. Під кінець матчу антигероєм зустрічі став Алассан Плеа: спочатку він нереалізував пенальті, а згодом його гол відмінив арбітр. А вже у доданий час Хоффенхайм зусиллями Лукаса Рібейро зрівняв, чим шокував господарів, які вже не знайшли ні сил, ні часу, аби вирвати перемогу.

Передостанній Вердер мужньо протримався увесь перший тайм, однак на початку другого таки пропустив: Дан-Аксель Загаду потужним ударом замкнув навіс з кутового. А згодом черговим шедевром відзначився норвезький форвард Ерлінг Холанд, замкнувши вдотик передачу Ашрафа Хакімі.

Сусіди по турнірній таблиці – Герта та Кельн – влаштували справжній триллер. Ще до перерви "козли" тричі засмутили господарів: дубль Джона Кордоби доповнив влучним автоголом Руне Ярстейн. Після відпочинку знущання продовжились. Спочатку Флоріан Кайнц прошив голкіпера ударом з меж штрафного майданчика, а згодом Марк Ут зі штрафного майстерно поцілив у дев’ятку.

Фортуна, яка плентається у хвості турнірної таблиці, несподівано забила у ворота Фрайбурга під кінець першого тайму: після розіграшу штрафного на лівому фланзі Андре Хофман отримав передачу від партнера і легко переграв голкіпера. По перерві Ерік Томмі на швидкості випередив захисників і перекинув м’яч через голкіпера, встановивши остаточний рахунок у матчі.

РБ Лейпциг несподівано легко здолав Шальке. Вже на першій хвилині Марсель Забітцер наважився на дальній удар метрів з двадцяти п’яти і відкрив рахунок у матчі. До перерви гельзенкірхенці тримали оборону, однак після відпочинку розпочалось справжнє побиття господарів. Тімо Вернер, Марсель Хальстенберг, Анхеліньо та Еміль Форсберг каменя на камені не залишили від захисту Шальке. Впевнена звитяга підняла команду Юліана Нагельсманна на другу сходинку і наблизила до лідера Бундесліги Баварії на одне очко.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ