УКР РУС

Борусія Д з Ярмоленком програла Ганноверу, Герта перемогла Гамбург, Кельн поступився Байєру

28 жовтня 2017 Читать на русском

У 10 турі німецького чемпіонату перемоги здобули Ганновер, Байєр, Борусія М та Герта. Шальке з Вольфсбургом зіграв внічию.

Останній Кельн на виїзді відкрив рахунок в матчі проти "аптекарів". Гірассі, який не використав ідеальний шанс в попередньому турі, "розмочив" Лено. Однак в другому таймі Байєр силами Байлі та Свена Бендера вирвав перемогу! Леверкузен набирає 15 очок.

Шальке розпочав зустріч проти "вовків" без Коноплянки у стартовому складі. На 42 хвилині Гілявогі при подачі з кутового нащось тримав гравця Шальке. Як наслідок – пенальті та гол Бенталеба. На 83 хвилині на поле вийшов Коноплянка, але в компенсований час свіжий Оріджі оформив нічию – 1:1. Шальке посідає 5-е місце.

Суперник Зорі в Лізі Європи переміг Гамбург. Спочатку Штарк забив головою, а на початку другого тайму Рекік подвоїв перевагу "Старої Дами". Берлінці перемагають та піднімаються на десяту позицію.

Шикарний гол Демірбая з лінії штрафного вивів "селян" вперед. Однак в другій половині гри "жеребці" прокинулися та відвантажили у ворота господарів три голи! Борусія М – шоста.

Ярмоленко з перших хвилин вийшов на поєдинок проти Ганновера. На 19 хвилині Бюркі збив Клауса – пенальті реалізував Жонатас. Далі був жахливий промах Ярмоленка та гол Бебу. На початку другого тайму Андрій виправився, але Борусія, граючи в меншості, не уникнула поразки – 2:4. Наприкінці матчу Харнік ударом через себе ледве зовсім не принизив команду Боша. БД поки що посідає перше місце. У наступному турі «жовто-чорні» зіграють проти Баварії.

Чемпіонат Німеччини, 10 тур

Байєр – Кельн – 2:1

Голи: Байлі, 54, С. Бендер, 74 – Гірассі, 23

Шальке – Вольфсбург – 1:1

Голи: Бенталеб, 42, пен. – Оріджі, 90+3

На 60 хв. Гомес не реалізував пенальті

Герта – Гамбург – 2:1

Голи: Штарк, 17, Рекік, 50 – Арп, 73

Хоффенхайм – Борусія М – 1:3

Голи: Демірбай, 25 – Азар, 61, Гінтер, 79, Вестегаард, 82

Ганновер – Борусія Д – 4:2

Голи: Жонатас, 20, пен., Бебу, 40, 86, Клаус, 60 – Загаду, 27, Ярмоленко, 52

Вилучення: Загаду, 59

Турнірна таблиця Бундесліги