УКР РУС

"Борусія" (Д) втратила очки на власному полі

24 січня 2011

У 19-му турі Німецької Бундесліги лише вдруге у цьому сезоні дортмунська "Борусія" не змогла здобути перемоги на своєму полі.

Дати бій "чорно-жовтим" відважився "Штутгарт". Та розпочалось все за звичним сценарієм. Наприкінці першого тайму Маріо Гьотце на швидкості обробив передачу і вразив ворота гостей. Вже у другій половині поєдинку дортмундці мали кілька нагод збільшити перевагу. Та от коли до завершення зустрічі залишалось пять хвилин своє гучне слово сказав Павло Погребняк. Росіянин невідпорним ударом здобув виїзну нічию для "Штутгарта".

Леверкузенський "Байєр" вдало погостював в Менхенгладбаху. Ще до перерви підопічні Юппа Хайнкеса двічі розписались у воротах тамтешньої Боруссії. Спочатку Міхал Кадлец чудово виконав штрафний удар, а Гонсало Кастро по хокейному на п'ятачку замкнув передачу. Відновити інтригу спробував Мартін Штранцль неперевершеним ударом з правого флангу. Та от Кастро вже дуже хотів у цьому матчі оформити дубль, що і зробив на 73-й хвилині. 3:1 фармацевти виходять на другу сходинку в турнірній таблиці.

Хет-трик Гомеса допоміг "Баварії" розгромити "Кайзерслаутерн". “Шальке” та “Вольфсбург” тріумфували на виїзді. “Гамбург” мінімально переграв “Айнтрахт”. “Кельн” несподівано здолав “Вердер”.

Леверкузенці вдало скористались осічкою “Ганновера”, проте до лідера Бундесліги “Боруссії” прірва в 11 очок. “Баварія” піднялась на четверту сходинку. “Майнц” – 5-й.