УКР РУС

Борусія Д повернула собі перше місце, РБ Лейпциг легко обіграв Вольфсбург: 29 тур Бундесліги, матчі суботи

13 квітня 2019 Читать на русском

Відбулися перші матчі 29-го туру чемпіонату Німеччини. Перемоги здобули Борусія Д, Вердер, Борусія М, РБ Лейпциг та Байєр.

Бундесліга, 29 тур

Вердер – Фрайбург – 2:1

Голи: Классен, 77, Гебре Селассі, 85 – Вальдшмідт, 90+3

Ганновер – Борусія М – 0:1

Гол: Раффаел, 54

РБ Лейпциг – Вольфсбург – 2:0

Голи: Кампль, 16, Вернер, 28

Штутгарт – Байєр – 0:1

Гол: Хавєрц, 64 (п)

Борусія Д – Майнц – 2:1

Голи: Санчо, 17, 24 – Квайсон, 84

Кай Хавєрц зіграв свій 100-й матч за Байєр у Бундеслізі у віці 19 років і 306 днів та приніс "фармацевтам" перемогу, реалізувавши пенальті в середині другого тайму. До слова, ховбек Байєра забив свій 20-й гол в чемпіонаті.

УПЛ не потрапила у топ-30 ліг за середньою відвідуваністю в останні 5 років, Динамо збирає 20% глядачів першості

Дортмундська Борусія скористала шансом принаймні тимчасово повернутися на вершину турнірної таблиці. "Джмелі" на власному полі обіграли Майнц. Джайдон Санчо ще у першому таймі оформив дубль, що дозволило йому стати наймолодшим автором 11 голів у Бундеслізі (19 років та 19 днів).

Зауважимо, що Баварія, яка наразі відстає від дортмундців на 2 очки, свій поєдинок 29-го туру проведе завтра у Дюссельдорфі проти місцевої Фортуни.

РБ Лейпциг, обігравши Вольфсбург, продовжив свою безпрограшну серію в чемпіонаті Німеччини до 10 матчів. Тімо Вернер вперше у своїй кар'єрі взяв участь у забитих голах протягом 4 матчів Бундесліги поспіль.

Вердер легко обіграв Фрайбург завдяки голам Деві Классена і Теодора Гебре Селассі. Раффаел приніс перемогу Борусії Менхенгладбах над Ганновером.

Після цього туру РБ Лейпциг продовжує посідати 3 місце в турнірній таблиці, Вольфсбург, Борусія М, Вердер та Байєр наблизилися до зони Ліги чемпіонів. Ганновер залишився на дні турнірної таблиці.