УКР РУС

"Борусія" Д – "Шальке" та ще 4 топ-матчі вікенду, які варто подивитись і спробувати спрогнозувати

28 жовтня 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" анонсує і прогнозує топ-матчі вікенду у Європі.

Уже завтра на нас очікують цікаві матчі в топ-чемпіонатах. "Футбол 24" анонсує та пропонує вам спрогнозувати результат найцікавіших матчів вікенду.

"Тоттенхем" – "Лестер", 29 жовтня, початок о 17:00

Телетрансляція на каналі "Футбол 2" (початок – о 23:40)

У минулому сезоні "Лестер" переміг "Тоттенхем" на виїзді, коли на повній швидкості мчався до чемпіонства. Зараз ситуація вже слабо нагадує попередню кампанію. Господарі ідуть в щільній групі лідерів, а от команда Раньєрі поки перебуває в нижній частині таблиці.

Трохи насторожує форма "Тоттенхема", який в останніх чотирьох матчах в усіх турнірах не здобув жодної перемоги (3 нічиї, 1 поразка) та забив лише два голи. Такий спад посеред сезону все ж додає шансів "Лестеру", який ще здатен відбирати очки у будь-якого суперника.

Прогноз "Футбол 24"

Погана форма господарів не додає оптимізму в плані ставки на їхнью перемогу. Тому спробуємо припустити, що гостям вдасться нав’язати боротьбу та здобути нічию.

"Тоттенхем" – "Лестер" 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Шахтар" – "Чорноморець", 29 жовтня, початок о 17:00

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

Центральним матчем туру в чемпіонаті України буде зустріч "Шахтаря" та "Чорноморця". У попередньому турі одесити перервали свою 8-матчеву безпрограшну серію в УПЛ, проте все ще залишаються у верхній частині таблиці. У них ті ж козирі – організована гра, перш за все, в обороні, що може дати результат у грі з "гірниками". Наприклад, у попередньому сезоні команді з Одеси вдалось один з очних матчів зіграти внічию.

Цілком ймовірно, що Фонсека застосовуватиме ротацію, адже команда зараз грає у режимі 2 ігор в тиждень. Вже у наступний четвер команда гратиме в Бельгії проти "Гента". "Чорноморцю" ж втрачати нічого, тому гратимуть найсильніші.

Прогноз "Футбол 24"

"Чорноморець" зможе добре вибудувати гру від оборони, але "гірникам" на класі все ж вдасться забити, принаймні, одного разу.

"Шахтар" – "Чорноморець" 1:0

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Борусія" Д – "Шальке", 29 жовтня, початок о 19:30

Телетрансляція на каналі "Спорт 2"

В суботу в Бундеслізі на нас очікує Рурське дербі. Одна з головних осіб, до кого буде прикута увага українських вболівальників – це, звісно, Євген Коноплянка. Він блискуче провів матч на тижні в Кубку Німеччини, оформивши дубль, за що отримав схвальні відгуки від німецької преси. А авторитетний Kicker навіть бачить Євгена у старті в матчі з "Борусією".

"Король Коно!" Реакція німецьких ЗМІ на дубль Коноплянки "Нюрнбергу"

Щодо форми команд, то "Шальке" має навіть кращі показники в останніх матчах. Команда з Гельзенкірхена явно оговталась після невтішного старту сезону, і готова буде дати бій підопічним Тухеля.

Прогноз "Футбол 24"

Обидві команди грають результативно, тому спробуємо передбачити результативну нічию.

"Борусія" Д – "Шальке" 2:2

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Ювентус" – "Наполі" М, 29 жовтня, початок о 21:45

Телетрансляція на каналі "Матч ТВ"

Після поразки від "Мілану" минулими вихідними на "Ювентус" знову чекає великий матч – цього разу вдома проти "Наполі". Підопічні Аллегрі все ще залишаються на першому місці. Але ті ж неаполітанці в разі перемоги можуть наблизитись на відстань одного очка.

Після травми Міліка гості кілька матчів не могли прийти в себе, але вже в двох останніх зустрічах здобули перемоги. Гра на контратаках проти "Ювентуса" в гостях цілком може принести позитивний результат і в третьому матчі поспіль. Щоправда, туринці вкрай потужно грають вдома, що ускладнює задачу команді Саррі.

Прогноз "Футбол 24"

Домашнє поле зіграє "Ювентусу" на руку, і команда зможе перемогти у напруженій грі

"Ювентус" – "Наполі" 2:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Саутгемптон" – "Челсі", 30 жовтня, початок о 18:00

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

В Англії відбудеться протистояння двох команд з верхньої частини таблиці. Обидві команди в хороших кондиціях, і матч між ними обіцяє бути насиченим та цікавим.

"Челсі" набрав хорошу форму, вигравши три останні матчі із загальним рахунком 9:0. Але і Саутгемптон має непогані результати, програвши лише одну з останніх десяти ігор ("Інтеру" в Лізі Європи). Востаннє вдома "святі" програвали аж в лютому цього року. Щоправда, та поразка була якраз від "Челсі". Чи зможуть підопічні Конте перемогти на "Сент-Мері’c" і в цьому сезоні?

Прогноз "Футбол 24"

Господарі дуже непоступливі в рідних стінах, тому припустимо, що і в цьому матчі вони матимуть що протиставити "Челсі" та вибороти нічию.

"Саутгемптон" – "Челсі" 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Футбольний Хелоуїн. Топ-13 страшних подій і фактів українського футболу в 2016 році