УКР РУС

Борусія Д – Аугбург: Штегер жорстко прокоментував гру команди Ярмоленка

27 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Борусії Дортмунд Петер Штегер не приховував розчарування після матчу 24 туру Бундесліги.

"Борусія почала ідеально, а потім повинна були продовжувати тиснути і забити другий гол. Однак замість цього ми катали мяч туди-сюди, граючи надто обережно. У перерві ми сказали, що потрібно постаратись забити ще, враховуючи характер матчу. Вийшло не те, що ми хочемо бачити.

Борусія Д і Штегер наближаються до нового контракту – чому для Ярмоленка настають непрості часи

Ми заздалегідь попереджали, що Аугсбург додасть по перерві, тому буде недостатньо робити те, що команда робила в першому таймі. Ця ситуація розчаровує, але те, що ми побачили, було далеким від того, що хочемо бачити.

Я ж не вимагаю від гравців чогось, чого вони не можуть зробити. Проте вони брати більше відповідальність на себе. Тільки коли рахунок став нічийним, ми почали грати гостріше. І я цього зовсім не можу зрозуміти.

Ці 1:1 є гірким результатом. Однак це саме той результат, якого заслуговуєш, коли не показуєш ніякої пристрасті. У мене не було відчутя, що всі стараються покращити гру в захисті та атаці та виграти матч. І це точно не було пов'язане з бойкотом фанатів. Це була б дешева відмазка", – заявив Штегер в ефірі Sky.

Борусія Д втратила можливість відірватись від конкурентів на 5 очок у боротьбі за Лігу чемпіонів