УКР РУС

Манчестер Юнайтед вирвав перемогу в матчі з Ньюкаслом: 8 тур АПЛ, матчі суботи

6 жовтня 2018 Читать на русском

В рамках 8 туру АПЛ Вулверхемптон обіграв Крістал Пелас, Евертон вирвав перемогу в Лестера, Бернлі не зміг обіграти Хаддерсфілд.

Бернлі та Хаддерсфілд розписали мирову. На гол Воукса в першому таймі Хаддерсфілд відповів забитим м'ячем Шиндлера у другому.

Вулверхемптон мінімально здолав Крістал Пелас завдяки єдиному голу Догерті в другому таймі.

Евертон зумів дотиснути Лестер. На самому початку матчу Рішарлісон вивів "ірисок" вперед в рахунку, проте Перейра ще до перерви вирівняв становище. Морган підвів Лестер, отримавши другу жовту картку, чим Евертон і скористався, Сігурдссон приніс перемогу мерсисайдцям.

Тоттенхем мінімально здолав Кардіфф. Єдиним голом в матчі відзначився Дайєр ще на 9 хвилині гри. До проблем Кардіффа додалось вилучення Реллза, яке зробило бажання відігратись нереальним.

Борнмут розтрощив Уотфорд. Рахунок на 14 хвилині відкрив Брукс, а в середині тайму Уотфорд вже був в меншості через другу жовту Кабаселе і горів 0:2. Кінг ще до перерви оформив дубль, а Вілсон встановив остаточний рахунок одразу по перерві.

Манчестер Юнайтед вирвав перемогу в матчі з Ньюкаслом. Після провального початку манкуніанці горіли 0:2, і здавалось, що гравці Юнайтед зливають Моурінью. Однак епатажного португальця врятували ті, на кого він не робив ставку протягом сезону. Скоротив різницю Мата, а вже за 6 хвилин Мартіаль зрівняв рахунок. А перемогу команді Моурінью приніс той, кого найбільше критикували останнім часом – Санчес замкнув навіс Янга головою.

Після цього туру Тоттенхем набрав 18 очок і піднявся на 3 місце, Кардіфф з 2 пунктами залишається на дні турнірної таблиці. Бернлі з 8 очками розташувався на 12 позиції, Хаддерсфілд з 3 очками піднявся на 18 місце. Вулверхемптон завядки своїй перемозі піднявся на 7 сходинку турнірної таблиці, набравши 15 очок, Крістал Пелас з 7 заліковими балами залишається на 14 місці. Евертон продовжує перебувати в середині турнірної таблиці, наздогнавши Лестер, а Борнмут тим часом піднявся на 5 місце чемпіонату. Манчестер Юнайтед завдяки своєму неймовірному камбеку набрав 13 очок і розташовується на 8 місці, Ньюкасл разом з Кардіффом знаходиться на самому дні турнірної таблиці.

Чемпіонат Англії 2018/19, 8 тур

Бернлі – Хаддерсфілд – 1:1

Голи: Воукс, 20 – Шиндлер, 66

Крістал Пелас – Вулверхемптон – 0:1

Гол: Догерті, 56

Лестер – Евертон – 1:2

Голи: Перейра, 40 – Рішарлісон, 7, Сігурдссон, 77

Вилучення: Морган, 63

Тоттенхем – Кардіфф – 1:0

Гол: Дайєр, 9

Вилучення: Реллз, 58

Уотфорд – Борнмут – 0:4

Голи: Брукс, 14, Кінг, 33, (пен), 45, Вілсон, 48

Вилучення: Кабаселе, 32

Манчестер Юнайтед – Ньюкасл – 3:2

Голи: Мата, 70, Мартіаль, 76, Санчес, 90 – Кенеді, 7, Муто, 10