УКР РУС

Рома у рідних стінах розгромила Кальярі

27 квітня 2019 Читать на русском

В рамках 34-го туру Серії А Емполі на виїзді поступився Болоньї, а Рома впевнено здолала Кальярі. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2018/2019, 34-й тур

Болонья – Емполі – 3:1

Голи: Соріано, 52, Орсоліні, 83, Сансоне, 95 – Паяч, 17

Рома – Кальярі 3:0

Голи: Фасіо, 5, Пасторе, 8, Коларов, 86

У першому матчі 34-го туру чемпіонату Італії Болонья приймала Емполі, який вже на 17-й хвилині зусиллями Марко Паяча вийшов уперед. Болонья була близькою аби відігратись, але перший тайм так і завершився 0:1. Не покинули болонці своїх спроб відновити "статус кво" і у другій половині зустрічі: на 52-й хвилині Роберто Соріано зрівняв рахунок. За сім хвилин до закінчення матчу Рікардо Орсоліні ударом в дев’ятку виводить свою команду вперед, на на п’ятій доданій хвилині Нікола Сансоне ставить крапку у матчі.

Рома у рідних стінах не мала жодних проблем з Кальярі. Вже на 5-й хвилині рахунок відкрив Федеріко Фасіо, який добив м'яч після відскоку з кутового, а на 8-й точний удар Хав'єра Пасторе з передачі Джастіна Клюйверта подвоїв перевагу римлян. "Вовки" тиснули протягом усього матчу – так, на 39-й Флоренці вистрілив з правого краю штрафного трохи вище воріт, на 43-й Пасторе влучив у поперечину, а у другому таймі кілька супермоментів втратили Джеко та Ель-Шаараві. Зрештою, все завершилось так, як і мало завершитись: на 86-й хвилині Рома провела атаку з ударом Джеко, після якого на добиванні зіграв Коларов – 3:0.

Захисник Роми завершив кар'єру в 21 рік через проблеми із серцем – клуб зробив благородний вчинок для гравця