УКР РУС

Бока Хуніорс в аргентинському Суперкласіко здолав Рівер Плейт – екс-захисник МЮ ледь не покалічив суперника

12 вересня 2022 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Чергове дербі відбулось у чемпіонаті Аргентини. Дивіться відеоогляд матчу надпринципових суперників на "Футбол 24".

Аргентина, Прімера, 18-й тур

Бока Хуніорс – Рівер Плейт – 1:0

Гол: Бенедетто, 65

Вилучення: Рохо, 90+7 (Бока Хуніорс)

Гравець Динамо отримав безглузде вилучення у матчі з диво-голом – сенсаційна ганьба з аутсайдером

У дербі Буенос-Айреса, яке британський портал FourFourTwo визнав найпринциповішим у світі, зійшлись Бока Хуніорс і Рівер Плейт. Долю матчу вирішив єдиний гол, забитий в середині другого тайму – Бенедетто відгукнувся на навіс з кутового і головою вгатив сферу у лівий кут воріт.

Непоступливість гравців арбітр гасив жовтими картками, яких загалом було показано аж одинадцять. Вже у доданий час колишній захисник Манчестер Юнайтед Маркос Рохо ледь не вбив Ніколаса де ла Круса, у стрибку в'їхавши тому прямою ногою у голову.

Цікаво, що ця перемога стала для Боки 91-ю в історії протистоянь. 83 рази клуби зіграли внічию, а ще 84 звитяги на рахунку Рівер Плейта.

У нинішній першості Аргентини Бока Хуніорс не програє протягом восьми матчів (шість перемог, дві нічиї) і посідає четверту сходинку у турнірній таблиці, набравши 32 очки. Рівер Плейт, натомість, перервав семиматчеву серію без поразок і з 29 очками йде сьомим.

"У бардачок поклали 10 тисяч доларів": збірна України ночувала в аеропорту, фатальний пенальті наосліп, образа на Штанге