УКР РУС

Бохашвілі: Маркевич порадив мені наступити на свою гордість і пограти під його контролем

3 лютого 2017 Читать на русском

Новачок винниківського "Руха" Євген Бохашвілі прокоментував своє рішення перейти в команду Другої ліги.

"У мене був ще один варіант закордоном, але це не настільки відомий чемпіонат. Хоча грошей там пропонували більше, ніж у "Руху" і навіть багатьох командах Прем'єр-ліги. Мені пощастило, що зі мною зв'язався Мирон Маркевич, а потім президент "Руху" Григорій Козловський. Маркевич порадив мені трохи наступити на свою гордість і рівень, який був раніше, і пограти під його контролем, щоб відновити колишній рівень. Тут є всі умови для футболу, яким можуть позаздрити багато команд вищої ліги.

До того ж, Мирон Богданович часто відвідує тренування "Руху", а ними керує його колишній помічник Іванов. Наведу дослівно слова Маркевича: "Краще зробити крок назад, щоб потім - два вперед". Мирон Богданович каже, що у нього є почуття, що мені зараз потрібно трохи помучитися, потерпіти, але старанно працювати, щоб повернутися на колишній рівень. Зараз в Україні такий чемпіонат, що "Рух" нічим особливо не відрізняється від команд Першої або навіть Прем'єр-ліги.

Контракт на півроку? Якщо все буде нормально, команда через півроку вийде в Першу лігу. Там будуть вже інші вимоги до футболістів і команді. Я за ці півроку подивлюся, що і як буде розвиватися. Маркевич мені сказав, що я сам не захочу через півроку йти. Самі розумієте, я прийшов у Другу лігу з УПЛ і не можу підписати контракт на тривалий термін. Команда з перспективами, але хочу подивитися, що і як. Президент же казав, що через півроку буде стояти завдання виходу в Прем'єр-лігу", – сказав Євген Бохашвілі.

"Треба навчитись любити свою країну. Це має бути в серці". Топ-10 патріотичних вчинків Мирона Маркевича