УКР РУС

Бобан: Шевченко зробив велику роботу в збірній України

22 жовтня 2017 Читать на русском

Легенда збірної Хорватії та Мілана Звонімір Бобан, який зараз обіймає посаду заступника генерального секретаря FIFA, поділився враженнями від роботи Андрія Шевченка на чолі збірної України.

"Андрій Шевченко і Мауро Тассотті хоч і є моїми друзями, я їх без проблем можу критикувати, як це бувало в минулому. Але зараз вони зробили дійсно відмінну роботу, сформували команду, яка має чітке уявлення про те, як діяти.

Шевченко залишається тренером збірної України

Андрій мені як брат, і я з ним дійсно часто розмовляю. У нас немає проблем у тому, щоб сказати правду в обличчя один одному. Колись я не погоджувався з деякими його рішеннями, але зараз він робить все правильно. З тих пір як Шевченко став тренером збірної України, я побачив, що він зробив велику роботу.

У збірної України немає гравців світового рівня і я шкодую про це, але у вас є хороші професіонали, а той, хто, безсумнівно, кращий за інших – це Андрій Ярмоленко. Але для того, щоб мати класну команду, вам потрібно набагато більше футболістів високого рівня", цитує Бобана Команда №1.

Шевченко в обіймах легендарного тренера, український стиляга у зірковому МЮ і ще 23 фото "старої школи"