УКР РУС

"Блекберн" пропонує "Міланові" 24 млн. євро за Робінью

23 лютого 2011

"Блекберн" хоче стати ґрандом. Після того, як клуб із Ланкаширу придбала індійська компанія, грошей "волоцюгам" не бракує.

Відтак, уже влітку "Роверс" можуть стати одними з основних героїв трансферної кампанії. Вже зараз "Блекберн" поставив перед собою непросте завдання повернути до Англії Робінью. "Ріверсайдці" пропонують "Міланові" за бразильця 24 мільйони євро. Це на 6 мільйонів більше, аніж заплатили за Робінью "россо-нері".

Та на цьому керівництво "Блекберна" й не думає зупинятися. Наступна "зірка", за яку пропонуватимуть індійські мільйони - півзахисник мадридського "Реала" Кака - переконує The Guardian. Жозе Маурінью вже натякнув, що може влітку розстатися із володарем "золотого м'яча - дві тисячі сім". Схоже, в Блекберні хочуть формувати суперпотужний бразильський легіон.

Адже крім Робінью та Кака під приціл "Роверс" потрапили ще двоє чарівників м'яча. Йдеться про екс-гравця донецького "Шахтаря" Елану Блумера та юну "зірку" "Сантоса" Неймара да Сілву. Нагадаємо, що саме "Блекберн" став останнім чемпіоном Англії до початку гегемонії трьох клубів. Після тріумцу "волоцюг" у 95-му чемпіонські титули виборювали лише "Манчестер Юнайтед", "Арсенал" і "Челсі".