УКР РУС

Битва блакитно-жовтих. Україна - Швеція. Анонс

11 червня 2012 Читать на русском

Цей момент настав.

ЄВРО-2012, 1-й тур. 11.06.2012. 21:45. Київ, НСК "Олімпійський". Телетрансляція на каналі "Україна", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Національні збірні України та Швеції знову зустрінуться на футбольному полі, аби з’ясувати хто з них сильніший. Попередні три очних поєдинки цих команд завершувалися по-різному. Перший матч у 2008 році завершився на користь української збірної, тоді переможний гол забив Сергій Назаренко. На турнірі, який відбувався в Нікосії, ці команди перетнулися знову. Впродовж 90 хвилин баталії суперники змогли забити лише по одному м’ячу, і все вирішилося у серії післяматчевих пенальті, яка завершилася тріумфом збірної України. Проте 10 серпня шведи все-таки взяли реванш, зумівши переграти підопічних Олега Блохіна з рахунком 1:0.

Звичайно сьогоднішній матч не буде вирішальним для збірної України, проте без сумніву дуже важливим. Адже всі пам’ятають виступ на ЧС-2006 року, коли невдалий дебют "блакитно-жовтих" довів їх до чвертьфіналу найпрестижнішого футбольного турніру. Проте не слід забувати, що суперники на ЄВРО дещо складніші та демонструють футбол вищого рівня, ніж Саудівська Аравія та Туніс.

У трьох товариських поєдинках, які відбулися навесні, ми побачили, що Олег Блохін багато експериментував зі складом, а тому важко спрогнозувати хто сьогодні вийде на поле. Без сумніву, у старті з’являться такі виконавці, як Коноплянка, Ярмоленко, Гусєв, Тимощук, Ракицький, які є кістяком нашої збірної. Цікаво буде поспостерігати за дуеллю Ібрагімовіч-Хачеріді, адже вони мають майже однакові антропометричні дані, і обоє дуже імпульсивні. Щодо нападу збірної України, то тут питання залишається відкритим, адже у підготовці до ЄВРО ми так і не побачили того, хто б міг стати основним форвардом команди. Якщо ж оцінювати шанси збірної України на перемогу – то вони досить великі. Хороший підбір виконавців, сильна середня лінія, домашній стадіон, мотивація, єдине чого бракує – це зіграність, але будемо вірити, що це не заважатиме нашим хлопцям впевнено розібратися із суперником.

Нагадаємо, що це перший виступ збірної України на офіційних турнірах з 2009 року, коли підопічні Олега Блохіна програли збірній Греції у Донецьку. Проте за цих три роки команда сильно змінилися, прийшли нові виконавці, відбулося багато товариських зустрічей із сильними суперниками, тож побажаємо нашій збірній вдалої, красивої гри, яка б дозволила їм здобути на своєму стадіоні перед рідними вболівальниками таку важливу перемогу.

Букмекерська контора William Hill дає наступні коефіцієнти на матч Україна - Швеція:

Перемога України - 2,62 Нічия - 3.00 Перемога Швеції - 3,00

Україна - Швеція онлайн трансляція матчу.