УКР РУС

Білорусь закріпилася лідером групи Ліги націй, диво-гол не врятував Казахстан, Греція впоралася з Молдовою

15 листопада 2020 Читать на русском

Завершився п'ятий тур Ліги націй у дивізіоні С. Перемоги сьогодні здобули Білорусь, Албанія, Вірменія, Словенія та Греція.

Ліга націй, дивізіон С

Група 2

Грузія – Вірменія – 1:2

Голи: Вако, 65 (пен) – Казарян, 33, Адамян, 86

Група 3

Молдова – Греція – 0:2

Голи: Фортуніс, 32, Бакасетас, 41

Словенія – Косово – 2:1

Голи: Куртіч, 63, Ілічіч, 90+3 (пен) – Мурікі, 58

Група 4

Білорусь – Литва – 2:0

Голи: Яблонський, 5, Ебонг, 20

Албанія – Казахстан – 3:1

Голи: Чікаллеші, 16, Ісмайлі, 23, Манай, 61 (пен) – Абікен, 25

Білорусь здолала Литву завдяки голам Яблонського (розрядив гармату з-за меж штрафного) та Ебонга (завершив розіграш кутового). Завдяки цій перемозі білоруси з 10 очками залишилися на першому місці в четвертій групі.

Албанія йде другою – 8 пунктів. Сьогодні "червоно-чорні" переграли Казахстан, пропустивши у першому таймі з центра поля. Диво-гол не врятував азійців від фіаско – вони з 4 балами замикають квартет. У середу Білорусь і Албанія розіграють путівку в дивізіон В.

Грузія днями втратила грандіозний шанс пройти на чемпіонат Європи, програвши вдома Північній Македонії. На матч Ліги націй тренерський штаб змінив майже весь склад, але це не допомогло уникнути поразки від Вірменії. Грузія вже не виграє групу (6 очок), а от Вірменія (8 очок) в останньому турі побореться за перше місце з македонцями (9 очок) в очному протистоянні.

У третій групі за промовшн б'ються Греція (11 пунктів) та Словенія (13 пунктів) – очна зустріч в шостому турі. Елліни сьогодні спокійно переграли Молдову (красивий гол забив Фортуніс), а словенці дотиснули Косово. Вербіч через проблеми зі здоров'ям не потрапив навіть у заявку на гру.

Північна Македонія після виходу на Україну переграла Естонію – ефектний асист Ельмаса і сейви голкіпера Арсенала