УКР РУС

Білоног: Невелика заборгованість в Зірці ще є, але я впевнений, що її буде погашено

17 квітня 2018 Читать на русском

Герой матчу проти Чорноморця Дмитро Білоног поділився враженнями від гри з одеситами та розповів про ситуацію з виплатою заборгованостей.

За словами Дмитра Білонога, Зірка хоче зберегти прописку в УПЛ напряму, а не через стикові матчі, а всі заборгованості перед футболістами незабаром буде погашено. Про це футболіст розповів у коментарі порталу Sport Arena.

"Не скажу, що у нас було якесь напруження. У перерві в роздягальні у нас відбулася серйозна розмова. Ми домовилися вийти на поле і обов'язково матч виграти.

Готуватися в Україні, звичайно ж, було важко. Погодні умови якісній підготовці не сприяли. Було холодно, поля були жахливої якості, рівень суперників не завжди відповідав бажаному. Було складно, і це з початку другої частини сезону давало про себе знати. Зараз ми за рахунок ігор добираємо форму. Я вперше готувався з командою до сезону в Україні, а не десь за кордоном.

Зараз в клубі все більш-менш виплачується. Невелика заборгованість є, але вона, впевнений, буде погашена. Президент клубу останнім часом все, що обіцяє, виконує.

Зірка залишиться в УПЛ – 100%. Через стикові матчі чи напряму? Напряму", – сказав він.

Нагадаємо, Зірка вдома обіграла Чорноморець з рахунком 2:1, Дмитро Білоног оформив дубль.

Наскільки комфортно ходити на матчі УПЛ: стадіон імені Володимира Бойка