УКР РУС

Біленький: У Словаччині кажуть, що переможуть збірну України з рахунком 4:0

9 вересня 2018 Читать на русском

Колишній гравець Олімпіка Станіслав Біленький, який влітку перейшов у словацький Дунайска, поділився очікуваннями від матчу Україна – Словаччина.

"Ерік Пачінда і Любомир Хутка, які можуть зіграти з Україною у Львові, – лідери Дунайска, висококласні футболісти. Пачінда грає на позиції вінгера, дуже вибуховий гравець, з чудовим ударом і непоганий передачею. Якщо порівнювати з українцями, то схожий на Марлоса, але не такий технічний.

Словацькі ЗМІ про матч Україна – Словаччина: "Ще одна аномалія – вони знову випробовують нашу психіку?"

Хутка – це високий центральний захисник, який незрівнянно грає на "другому поверсі". Його зріст близько 190 см. Але головне, він уміє чудово починати атаки. Бачення поля у нього божевільне, нарівні з Ракицьким.

Марек Хамшік? Навіть не знаю, жодного разу не чув, щоб про нього тут говорили. Може, тому що він грає в Наполі.

У Словаччині серйозно ставляться до Ліги націй. Особливо в нашій команді багато хто чекає протистояння з Україною. До мене три людини підійшло вже, кожен говорив, що Словаччина переможе з рахунком 4:0. Я їм кажу, ви що, з глузду з'їхали? Я думаю, що наша збірна переможе з рахунком 2:1", – цитує Біленького FootBoom.

"Зідан і Недвед були такі, як я": Марек Гамшік – душевна історія любові лідера суперника збірної України, що карав Росію