УКР РУС

Бейл виводить "шпори" на п'єдестал. "Тоттенхем" - "Арсенал" - 2:1. ВІДЕО

3 березня 2013 Читать на русском

Дербі Північного Лондона розглядалося крізь призму боротьби за путівки у Лігу чемпіонів.

Як і очікувалося, лідер "Тоттенхема" знову зробив свою справу. Хоча від дебюту поєдинку дещо віяло нудьгою - обидва суперники діяли надто обережно, побоюючись оголити тили. Можна, звісно, пригадати удар Жиру на 10-й хвилині, заблокований Вертонгеном. Однак по-справжньому цікавий матч розпочався після голу Бейла. Гарет вишукано реалізував тонкий пас від Сігурдсона. Минає дві хвилини і в аналогічній ситуації забиває ще й Леннон.

Тримаючи в голові майбутній поєдинок в Лізі Європи, Віллаш-Боаш після перерви дещо послабив віжки, чим гості негайно скористалися. Мертезакер вистрибнув найвище за усіх і підрізав сферу в дальній кут - 2:1. Ну а далі були приємні для нейтрального глядача гойдалки, коли забити могли обидві команди.

Тим не менше, "шпори" втримали потрібний рахунок. Перемога в Дербі дозволила "Тоттенхему" вийти на третє місце. А ось "Арсенал" суттєво підмочив шанси на потрапляння в Лігу чемпіонів у наступному сезоні. Від "шпор" команда Венгера відстає вже на 7 очок, від "Челсі" - на 5.

Стартові склади

Текстовий онлайн

"Тоттенхем" - "Арсенал" - 2:1 (2:0)

Голи: Бейл, 37, Леннон, 39 - Мертезакер, 51

Попередження: Адебайор, Вертонген, Вокер - Ремзі