УКР РУС

Бетіс вдома розгромив Еспаньйол

17 березня 2018 Читать на русском

Андалусійці впевнено розібралися з каталонцями, скоротивши відставання від зони єврокубків до мінімуму.

У матчі першого кола Еспаньйол на Ель Праті зумів втримати перемогу над Бетісом, але виїзд до Севільї для каталонців мав бути набагато важчим. Бетіс веде активну боротьбу за єврокубки, і перемога над Еспаньйолом не тільки б означала реванш за поразку в жовтні, а й скоротила б до мінімуму відставання Бетіса від шостого місця.

У першому таймі "зелено-білі" просто знесли своїх суперників. Еспаньйол не наніс жодного удару по воротам, володів м'ячем не більше 27% ігрового часу, а рідкі спроби його футболістів вийти в атаку завершувались офсайдами. Бетіс тиснув на гостей і забив логічний гол на 34-й хвилині після прекрасного навісу Будебуза Фірпо Хуніор пробив головою точно у дев'ятку. 1:0!

Другий тайм також почався жахливо для барселонців. На 56-й хвилині Будебуз подвоїв перевагу Бетіса, пробившись крізь захисників та пробивши у правий нижній кут воріт Лопеса Пау. Після цього господарі заспокоїлись, дозволивши Еспаньйолу трохи підрівняти статистику, однак на 69-й хвилині закрили всі питання по матчу Франсіс Герреро замкнув передачу потужним ударом під поперечину. 3:0! Еспаньйол після цього не зміг зібратися на гол престижу.

Після цієї перемоги Бетіс набрав 43 очки, порівнявшись з Жироною, однак залишився на 8 сходинці у турнірній таблиці. До шостого місця залишається одне очко, однак у конкурентів є матч в запасі. Еспаньйол, в свою чергу, залишився на 13 місці з 35 очками.

Чемпіонат Іспанії, 29 тур

Бетіс Еспаньйол 3:0

Голи: Фірпо Хуніор, 34, Будебуз, 56, Франсіс Герреро, 69