УКР РУС

Бетіс вдома дотиснув Малагу

30 квітня 2018 Читать на русском

Севільський Бетіс у непростому домашньому поєдинку зумів здолати опір головного аутсайдера нинішнього сезону в Ла Лізі – Малаги.

Бетіс і Малага жваво розпочали поєдинок і в голкіперів обох команд вже зі стартових хвилин було чимало роботи. Перша реальна нагода виникла в господарів: Барраган на 18-й хвилині класно пробив після прострілу, але влучив у поперечку. Відповідь "анчоусів" була серйознішою. Саксесс пасом із глибини поля вивів на побачення з Педро Лопесом Ен-Несірі, а той у боротьбі з оборонцем класно пробив у дальній кут.

Пропущений м'яч розізлив "зелено-білих". Бетіс провів серію атак і таки досягнув свого. Дурмісі обікрав захисника в штрафному майданчику й спокійно переграв воротаря – 1:1. До перерви команди продовжили грати на зустрічних курсах за невеликої переваги севільців. Проте, забитих голів глядачі не побачили.

Схожа картина продовжилась і в другому таймі: Бетіс володів територіальною перевагою, часом створював моменти, а Малага шукала свої шанси в контратаках. За такої ситуації на перший план вийшла індивідуальна майстерність гравців. Тому не дивно, що зрештою вистрелила зірка Бетіса – Фабіан Руїс. Він отримав пас від Гуардадо і чудовим ударом із 20-ти метрів поклав м'яч у кут воріт.

Вольова перемога над Малагою дозволила Бетісу закріпитися на п'ятій сходинці в Ла Лізі. Команда Кіке Сетьєна має в активі 59 очок.

Іспанія, Ла Ліга, 35 тур

Бетіс – Малага – 2:1

Голи: Дурмісі, 24, Руїс, 73 – Ен-Несірі, 20