УКР РУС

Атлетіко втратив перемогу над Гранадою, Бетіс у доданий час здолав Валенсію: 14-й тур Ла Ліги, субота

23 листопада 2019 Читать на русском

У суботу, в рамках 14-го туру Ла Ліги, відбулось кілька поєдинків. Рахунок та звіт про про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії, 14-й тур

Бетіс – Валенсія – 2:1

Голи: Хоакін, 37, Каналес, 90+4 – Гомес, 32

Гранада – Атлетіко – 1:1

Голи: Санчес, 67 – Лоді, 60

Реал Мадрид – Реал Сосьєдад – матч розпочнеться о 22:00

Середняки турнірної таблиці – Бетіс та Валенсія – увесь матч йшли ніздря в ніздрю. В середині першого тайму "кажани" вийшли вперед – Максиміліано Гомес майстерно переграв голкіпера суперника. Та вже 5 хвилин Бетіс зусиллями Санчеса Хоакіна відігрався. Матч за невеликої переваги гостей впевнено наближався до свого завершення, коли на четвертій доданій Серхіо Каналес зі штрафного закрутив м’яч у дев’ятку і поставив крапку у матчі.

Леганес – Барселона: Вальверде, теніс, кошмар – у такому порядку, або Каталонців рятує провал Грізманна

Нещодавній лідер Прімери, який примудрився за короткий час розгубити свою перевагу, приймав Атлетіко. "Матрацники" у першому таймі володіли ініціативою у всіх компонентах гри, однак не зуміли втілити її у забиті голи. По перерві підопічні Сімеони притисли Гранаду біля своїх воріт і на 60-й хвилині таки дотисли суперника – Ренан Лоді отримав розкішний пас на хід у штрафному майданчику і, перекинувши м’яч через воротаря, поцілив у правий нижній кут. Та не довго довелось радіти мадридцям – вже за сім хвилин Герман Санчес замкнув подачу з кутового і зрівняв рахунок. Більше голів у матчі глядачі не побачили.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ