УКР РУС

Бетіс розписав надрезультативну нічию з Мальоркою – команди забили по три голи

21 лютого 2020 Читать на русском

Прем'єрний матч 25-го туру Ла Ліги між Бетісом та Мальоркою завершився грандіозною перестрілкою, але переможця не виявив.

Поєдинок у Севільї між Бетісом та Мальоркою потішив вболівальників чотирма голами ще у перші півгодини. Рахунок було відкрито гостями на 16-й хвилині після шедеврального пострілу Кучо метрів з 20-ти зльоту – точно в дальній кут. Андалусійці зрівняли вже за три хвилини з пенальті, який реалізував Каналес, однак балеарці на 27-й знову вийшли вперед внаслідок прориву Кубо, його передачі з лівого краю штрафного та удару Будіміра з розвороту.

Хоакін потрапив у топ-4 за кількістю проведених матчів у Ла Лізі – попереду лише легенди

Бетіс не здавався, заробивши і реалізувавши другий пенальті на 34-й хвилині (відзначився Фекір), а на старті другого тайму "вердібланкос" вперше за весь матч повели у рахунку – це Хоакін змістився на лінію карного майданчика й спрямував м'яч точно під дальню стійку. Втім, вже на 70-й хвилині Кубо забив третій гол Мальорки, обігравши Бартру на чужій третині поля й пробивши метрів з 20-ти – голкіпер Роблес ніби й чіпляв м'яч, однак той все одно просковзнув у ворота. Після цього команди обмінялися ще кількома моментами, але ліміт голів у цьому поєдинку було вичерпано. Фінальний свисток зафіксував нічию – 3:3.

Таким чином, Бетіс набрав 30 очок, залишившись на дванадцятій позиції в турнірній таблиці Ла Ліги, в той час як Мальорка, набравши 22 пункти, піднялася на сімнадцяту сходинку.

Моурінью повертається на Стемфорд Брідж, шанс для реабілітації Зінченка, битва за ЛЧ у Прімері – топ-матчі євровікенду