УКР РУС

Бетіс переміг Кадіс – екс-партнер Ярмоленка забив 2500-й гол "вердібланкос" в елітіbomb

10 лютого 00:00 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Бетіс в рамках 24-го туру Ла Ліги 2023/24 переміг Кадіс (2:0). Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Кадіс у черговому андалусійському дербі приймав Бетіс, намагаючись перервати 19-матчеву безвиграшну серію й покращити ситуацію у боротьбі за виживання. Остання звитяга "жовтої субмарини" датується 1 вересня 2023 року.

Реал Мадрид – Жирона: де дивитися матч – Довбик і Циганков проти Луніна у битві за лідерство

На жаль для господарів, влаштувати свято не вийшло. Бетіс оформив максимально впевнену перемогу – 2:0. Героєм зустрічі варто було б назвати Вілліана Жозе, адже він відкрив рахунок вже на 6-й хвилині, а на перших секундах другого тайму оформив асист. Втім, вболівальникам "вердібланкос" запам'ятається інший футболіст.

Пабло Форналс (екс-партнер Ярмоленка по Вест Хему) прийшов у Бетіс і забив дебютний гол за клуб. Саме він подвоїв перевагу підопічних Мануеля Пеллегріні, причому красиво. Що найбільш важливо, подія стала історичною – Форналс провів 2500-й гол Бетіса у вищих дивізіонах. Браво!

Гості відсвяткували перемогу й набрали 38 очок, піднявшись на шосту сходинку в турнірній таблиці. Кадіс залишається вісімнадцятим – до рятівної сімнадцятої бракує трьох залікових балів. Ну, і тепер у "підводників" аж 20 безвиграшних матчів.

Яремчук піде з Валенсії: ідеальний клуб для українця, магія Ліги чемпіонів, ціна питання і до чого тут Довбик