УКР РУС

Тоттенхем сенсаційно поступився Бернлі, Крістал Пелас розгромив Лестер: 27 тур АПЛ, матчі суботи

23 лютого 2019 Читать на русском

В рамках 27 туру АПЛ Бернлі несподівано переміг Тоттенхем, Ньюкасл переграв Хаддерсфілд, Борнмут та Вулверхемптон не виявили сильнішого. Рахунок та огляд матчів читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2018/19, 27 тур

Бернлі – Тоттенхем – 2:1

Голи: Вуд, 57, Барнс, 83 – Кейн, 65

Борнмут – Вулверхемптон – 1:1

Голи: Кінг, 14, (пен) – Хіменес, 83, (пен)

Нереалізований пенальті: Кінг, 85

Ньюкасл – Хаддерсфілд – 2:0

Голи: Рондон, 46, Перес, 52

Вилучення: Сміт, 20

Лестер – Крістал Пелас – 1:4

Голи: Еванс, 64 – Батшуаї, 40, Заха, 70, 90+3, Мілівоєвіч, 81, (пен)

"Це нормально", – Почеттіно пояснив, чому пішов з'ясовувати стосунки з арбітром програного матчу проти Бернлі

Бернлі сенсаційно переграв Тоттенхем попри повернення Харрі Кейна. "Шпори" більше атакували та володіли ініціативою, але Бернлі гостро огризався і в другому таймі відкрив рахунок в матчі. Кейн через 8 хвилин зрівняв рахунок і Тоттенхем продовжував атакувати, аби виграти гру, проте Барнс зумів замкнути передачу Гудмундсона зблизька та принести несподівану перемогу Бернлі.

Завдяки цій перемозі Бернлі набрав 30 очок та піднявся на 13 позицію, Тоттенхем з 60 пунктами лишився на 3 місці.

Борнмут та Вулверхемптон не змогли виявити сильнішого. Кінг відкрив рахунок ударом з пенальті на 14 хвилині, "вовкам" вдалось зрівняти рахунок лише наприкінці матчу, також з пенальті відзначився Хіменес. Борнмут міг і вирвати перемогу знову таки з пенальті, але цього разу Кінг не зміг його реалізувати.

Після цього матчу Борнмут набрав 34 очки та піднявся на 10 позиції, Вулверхемптон з 40 пунктами залишився на 8 місці.

Ньюксл впевнено обіграв Хаддерсфілд. Гості залишились в меншості вже на 20 хвилині, Сміт отримав пряму червону картку. Одразу після перерви Рондон відкрив рахунок в матчі, а трохи пізніше Перес подвоїв перевагу "сорок".

Завдяки цій перемозі Ньюкасл набрав 28 очок та піднявся на 14 місце, Хаддерсфілд з 11 пунктами залишився на дні турнірної таблиці.

Крістал Пелас на виїзді розібрався з Лестером. Батшуаї дебютним голом за "орлів" відкрив рахунок в матчі, однак по перерві Еванс відновив рівновагу. Але Заха та Мілівоєвіч в підсумку принесли розгромну перемогу Крістал Пелас в цьому матчі.

Завдяки цій перемозі Крістал Пелас набрав 30 очок та піднявся на 13 позицію, Лестер з 32 пунктами залишився на 12 сходинці.