УКР РУС

Берлусконі: Хочу побажати Гаттузо удачі, але з такою схемою Мілан нічого не досягне

20 грудня 2017 Читать на русском

Колишній президент Мілана Сільвіо Берлусконі розповів про тактичні промахи "россонері".

"Я вже колишній президент, але залишаюся палким вболівальником Мілана. Відчуваю сильний біль, інколи я з труднощами можу додивитися матч повністю через свою незгоду з футболістами та схемою.

Схема, що принесла нам успіх, забута. Мова про розташування з двома центральними нападниками. Одним з них повинен бути Сусо. А Бонавентуру слід розташовувати під нападниками, як Кака.

"Перед моїм відльотом відбулася тривала розмова з Лобановським". Андрій Шевченко – про золоту епоху в Мілані, містичну поразку від Ліверпуля та історичний гол збірній Росії

За нинішньої ж схемою нашим суперзіркам Сусо і Джакомо доводиться грати по краях. Вони діють занадто далеко від воріт. При такій схемі часто грають матчі, в яких ми взагалі не торкалися м'яча біля чужих воріт. Фулбеки Мілана повинні давати грі ширину, як було при Саккі, коли не менше трьох футболістів чекали в штрафній передачу з флангу.

Хочу побажати Гаттузо удачі. Але за такою схемою з одним нападаючим ми нічого не досягнемо", – сказав італієць в коментарі Football Italia.

Кака завершив кар'єру – від загрози паралічу і возіння Мессі до останнього володаря ЗМ серед людей і поради Шевченка