УКР РУС

Беріссо розповів, як "Сельті" вдалось вибити "Реал" з Кубка Іспанії

26 січня 2017 Читать на русском

Наставник "Сельти" Едуардо Беріссо прокоментував героїчну нічию проти "Реала" (2:2) в 1/4 фіналу Кубка Іспанії.

"Це була дуже складна гра з високою інтенсивністю та емоційним зарядом. Все, що відбувалося на полі, було просто фантастичним. Я повинен привітати своїх гравців, це їхній тріумф. У них неймовірний характер і вони завжди йдуть в атаку.

Наш суперник вирішив діяти в три захисники, що змусило нас змінити план на гру. Наша перемога – це насамперед плоди гігантської роботи в обороні. Однак, ми не забували і про атаку та чинили тиск на захисників Мадрида. Ми вдало контролювали їх найбільш небезпечних гравців.

Ми знали, що будемо страждати на полі. "Реал" завжди провокує вас на майже героїчний матч в обороні і ви повинні бути готові до цього. У такій грі, коли з'являється найменша нагода зашкодити супернику, потрібно використовувати свій шанс. Ми зробили це двічі.

Я хочу подякувати уболівальникам. Ми були єдиною фортецею. Разом з фанатами мої гравці виявились спроможними вибити з турніру такого гіганта як "Реал", – цитує Беріссо Marca.

"Сельта" – "Реал" – 2:2. Відео голів та огляд матчу

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу