УКР РУС

Бергкамп заявив про бажання повернутись до тренерської діяльності та обрав пріоритетний чемпіонат

18 березня 2021 Читать на русском

Колишній нападник Арсенала Денніс Бергкамп не проти знову спробувати себе у ролі тренера.

"Моя мета – повернутися в футбол. Мрію бути частиною будь-якої футбольної команди, тренуючи її футболістів. Дуже хочу знову почати працювати в тій сфері, де я почуваюся як вдома, і де я абсолютно щасливий.

Уотфорд оголосив про трансфери Почеттіно та Бергкампа

Мені дуже важливо зробити цей крок, і я не впевнений, чи буде це в Арсеналі або в іншому клубі. Але наразі через коронавірус наша родина трохи розколота, оскільки деякі її члени перебувають в Нідерландах, а деякі – у Великобританії.

Вже скоро настане момент, коли я поїду за кордон – швидше за все, в Англію – і працюватиму там, де зможу знову проявити себе. Мені вже набридло сидіти вдома і нічого не робити", – наводить слова Бергкампа tribalfootball з посиланням на The Athletic.

Нагадаємо, Денніс за свою ігрову кар'єру встиг пограти за Аякс та Інтер, а найбільших успіхів досягнув у складі Арсенала, за який виступав з 1995 по 2006 роки. У складі "канонірів" Бергкамп провів 404 матчі, записавши до свого активу 110 голів та 90 асистів. У статусі тренера нідерландець працював у складі молодіжних команд Аякса та Альмере.

Король повертається: історичний гранд забивав 100 м'ячів за сезон, упав, але вперше за 48 років зіграє в еліті