УКР РУС

Береза: Після перемоги над Шахтарем Динамо не сприймає нас всерйоз

17 квітня 2018 Читать на русском

Президент СК Дніпро-1 Юрій Береза поділився очікуваннями на кубковий матч з Динамо.

На думку Юрія Берези, СК Дніпро-1 може здивувати Динамо юністю та неочікуванністю. Про це він розповів порталу Xsport.ua.

"Ми можемо здивувати суперника юністю, неочікуванністю. Після перемоги над Шахтарем, мабуть, кияни не сприймають нас всерйоз. Я хотів би, щоб була недооцінка. Тоді ми зможемо показати і реалізувати наші досягнення.

СК Дніпро-1 – Динамо: Гармаш, Мбокані та Мораєс отримали відпочинок

Останній сезон ми граємо під пресингом ультрас Дніпра. Нас нічим вже не здивувати, хлопці звикли. Та субкультура ультрас, якою пишалося місто Дніпро – це ті герої 2014 року, які стали прапором недопуску російської війни в Дніпрі. Я сумніваюся, що зараз – це саме ті ультрас, справжні.

Якщо згадувати останній матч, то як тоді можна назвати той вчинок ультрас, що кинули петарди в українських гравців? Це взагалі нормально? Це справжнє варварство.

Безпека на стадіоні – найголовніше. Додаткові заходи, безумовно, будуть використовуватися. Я більше скажу, вони вже використовуються, але я не маю права їх висвітлювати. Підкреслюю, вони будуть безпрецедентними, хочу на це звернути увагу.

Чи мотивуватимемо гравців у матеріальному плані? Звичайно – це просто необхідно і не обговорюється", – сказав він.

Матч півфіналу Кубка України СК Дніпро-1 – Динамо відбудеться завтра, 18 квітня. Початок матчу – о 19:00.

Наскільки комфортно ходити на матчі УПЛ: стадіон імені Володимира Бойка