УКР РУС

"Бенфіка" знову краща, ніж "Порту" - супербитва за фінал Кубка. ВІДЕО

17 квітня 2014 Читать на русском

У середу, 16 квітня, окрім українського та іспанського Класіко, щось подібне відбувалось у Португалії.

"Бенфіка" - "Порту" - 3:1

Голи: Сальвіо, 17, Перес, 58 (пен.), Гомеш, 80 - Варела, 52

Вилучення: Сікейра, 28 - Куарежма, 88

Змагатимуться у півфіналі Ліги Європи, лідирують із відривом у 7 очок за 3 тури до кінця у чемпіонаті Португалії, а тепер ще й мають змогу зробити золотий дубль - усе це про нинішній сезоні лісабонських "орлів".

На стаді 1/2 Кубка Португалії "Бенфіка" вирішувала завдання пробитись у свій 35-ий фінал в матчі проти запеклого суперника "Порту". У першій грі "дракони" святкували мінімальний успіх 1:0. Гандикап уже на 17 хвилині відіграв ударом головою Едуардо Сальвіо. Однак не дограли й 30 хвилин, як Гільєрме Сікейра побачив перед собою червоне світло і залишив господарів у меншості.

Класний гол Сільвестра Варели на старті другої половини узагалі змушував "Бенфіку" забивати ще два м'ячі у відповідь. Реалізованим пенальті Енцо Перес дуже швидко дав надію, а за 10 хвилин до кінця зустрічі Андре Гомеш розкішно впорався зі снарядом і таки приніс путівку у фінал. Далі не витримали нерви Рікардо Куарежми, але це вже не мало особливого значення.

У фіналі Кубка Португалії-2014 "Бенфіка" зійдеться з "Ріу Аве". На кону лісабонців - звання команди, яка першою здобула 25 кубкових трофеїв.