УКР РУС

"Бенфіка була командою з іншої планети": екс-гравець збірної України відзначив різницю в класі лісабонців та Динамо

24 серпня 2022 Читать на русском

Колишній захисник Карпат та збірної України Олександр Чижевський прокоментував підсумок протистояння Динамо та Бенфіки у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Якщо відверто, то я був неприємно вражений грою киян у вчорашньому протистоянні. Навіть і не пригадаю, коли динамівці востаннє були такими безпорадними. Без перебільшення, на тлі цього Динамо Бенфіка виглядала командою з іншої планети.

"Найбільшою проблемою була не Бенфіка": Луческу озвучив причини вильоту Динамо з Ліги чемпіонів

В яких саме компонентах? У всіх! Але, якщо конкретно, то у швидкості, як пересування по полю, так і в прийнятті рішень. Тому й не дивно, що за взятого Бенфікою на озброєння високого пресингу, складалося враження, що гості просто не знають, як з-під нього виходити. До речі, це й призводило до дитячих помилок Віктора Циганкова в першому поєдинку і Олександра Сироти у вчорашньому. Просто шок.

Чи далась взнаки відсутність Циганкова? Певною мірою, він міг додати мобільності, креативу, діям Динамо, проте загалом, це не якась панацея. Не думаю, що коли б Циганков учора був на полі, то вдалося б досягти позитивного результату. На жаль, клас Бенфіки виявився значно вищий", – поділився Чижевський у інтерв'ю Команда№1.

Додамо, що Динамо було розбите у матчі-відповіді Ліги чемпіонів з Бенфікою (3:0) та продовжить євросезон у Лізі Європи.

Ліга чемпіонів, goodbye! Як мінімум 7 гравців Динамо близькі до прощання із клубом