УКР РУС

Бекхем будує дрім-тім: Мессі, Роналду та Грізманн в одній команді?

25 вересня 2018 Читать на русском

Легенда Манчестер Юнайтед та збірної Англії Девід Бекхем хоче переписати історію МЛС.

Команда британця Інтер Маямі вже через два роки розпочне свої виступи в МЛС. Бекхем поки не встиг звести новий стадіон та лише розпочав перемовини з деякими футболістами, однак його план будівництва нового суперпроекту просто вражає.

Перес позбувся Роналду так само, як Бекхема та Роналдо – я не здивований", – Кассано про себе, Юве та Кріштіану

Бекхем сподівається на стрімкий успіх свого дітища, який мали б гарантувати п'ятеро-шестеро зіркових виконавців. "Якщо Девід запросить мене, то я готовий перебратись в його команду. Мені хотілося б завершити кар'єру в МЛС", – зізнався Антуан Грізманн.

Нападник Атлетіко дуже серйозно розглядає можливість переїзду в Сполучені Штати, інформує Marca, та вважає Маямі своїм пріоритетом. Вояж Грізманна за океан у 2020 році наразі виглядає дуже сумнівним, але існує велика ймовірність, що чинний чемпіон світу в майбутньому стане окрасою проекту Бекса. Антуан – єдиний, хто публічно сказав "так" новій франшизі.

"Я хочу побудувати одну з найкращих команд США. Нам потрібно підписати декількох великих гравців", – зазначив англієць. Одним з таких виконавців, на думку Бекхема, є форвард Барселони Лео Мессі. Маямі спробує переманити аргентинця до старту дебютного сезону в МЛС, коли Лео виповниться 33.

Перші перемовини Бекхема з Мессі були проведені ще навесні. Лео начебто захопився проектом британця, але остаточної відповіді, звісно ж, не дав. 5-разовий володар "Золотого м'яча" доволі часто заявляв про намір завершити кар'єру в Барсі, а зараз у його голову закрались певні сумніви. Девід запропонував йому щось дуже виняткове, історичне.

Бекхем хоче втілити у реальність мрію мільйонів фанів по всьому світу – об'єднати Мессі та Роналду під знаменами однієї команди. Британець перебуває у дружніх стосунках з Кріштіану та сподівається, що португалець прийме його пропозицію за два роки до завершення контракту з Ювентусом. Рону буде 35 – майже ідеальний вік, щоб наважитись на північноамериканську авантюру. "Подивимось, що станеться", – прокоментував Бекс можливі трансфери двох найбільших зірок сучасного футболу.

Руні, Фалькао, Нані та Ібрагімовіч також можуть опинитись в Маямі. Екс-гравці Манчестер Юнайтед вже начебто дали слово Бекхему, що допоможуть йому поставити на ноги майбутній дрім-тім.

Не менш амбітними виглядають плани британця щодо тренерського містка зіркової команди. Бекхем не сумнівається – першим наставником Інтер Маямі повинен стати Зінедін Зідан. Британець вже декілька разів контактував зі своїм екс-партнером по Реалу, інформує Mirror. Прихід Зізу повинен надати форми екстраординарному проекту, про який у Голлівуді точно знімуть фільм.

Українець забиває легендарному Кану, Каладзе – жорсткий із Бекхемом і ще 23 фото "старої школи"