УКР РУС

"Бекхем – людина з великим серцем": Шевченко вдячний легенді за допомогу Україні

19 травня 2022 Читать на русском

Екс-форвард та наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував вчинок легенди англійського футболу Девіда Бекхема, який неодноразово допомагав нашій Батьківщині.

"Я думаю, Девід Бекхем – людина з великим серцем. Окрім того, що він задонатив, він надав можливість у своєму Instagram говорити про наших героїв, медиків. Дівчинка з Харкова, вона лікар наш, яка рятувала дітей. Це дійсно такі героїчні вчинки. Я, звісно, подякую йому за це все. В мене є з Бекхемом особисті відносини, ми давно дружимо, спілкуємося. Тому, ті люди, які підтримують Україну, які розуміють, таких дуже багато.

Бекхем віддав свою сторінку в Instagram українці, яка висвітлює роботу лікарів у Харкові

Дуже приємно те, що саме відомі люди допомагають. Ми бачили, яка кількість європейських зірок музики, кінематографа, спорту приїжджали сюди в Україну. Наші українські зірки також, які ввімкнулися з перших днів війни в пошуках коштів. Кожен з них виявив свою ініціативу. Я з такою гордістю на це дивився. Мені дуже приємно за нашу країну, націю, яка об’єдналася в цей момент", – поділився Шевченко у програмі Бомбардир.

Нагадаємо, Девід Бекхем надав українській лікарці Ірині доступ до своєї сторінки в Instagram, аби та показала, як працює в одній з лікарень Харкова з немовлятами. Українка також закріпила посилання, за яким підписники Бекхема (71,4 млн осіб) зможуть відправити кошти у фонд UNICEF.

Росія напала на Україну: збірна розписала нічию та отримала нового суперника, Шевченко в Києві (LIVE)