УКР РУС

Бажання Петряка поїхати на Євро допомагає і кісткам швидше зростатися, - Коваль

7 травня 2016 Читать на русском

Старший тренер "Зорі" Юрій Коваль прокоментував повернення на поле Івана Петряка, який відновився після травми.

Після поєдинку 25-туру Прем'єр-ліги, в якому "Зоря" зазнала поразки від "Ворскли", старший тренер луганчан Юрій Коваль поділився думкою стосовно гри Івана Петряка.

"Хотіли підсилити атаку за рахунок роботи флангів. Іван Петряк тільки після травми, тренується кілька днів, тому ставити його на весь матч і чекати якихось неймовірних дій було не варто. Я давно працюю і можу сказати, що мало людей є з таким стійким характером, як у Івана Петряка. Знімаємо перед ним капелюха. Чотири дні тому він почав працювати в загальній групі.

Віра і бажання грати за збірну, поїхати на чемпіонат Європи, допомагають, напевно, і кісткам швидше зростатися. Сьогодні ви бачили, що він не соромився боротися. Не діяв лише за рахунок класу, йшов вперед активно. Вважаю, що зіграв Ваня сьогодні досить непогано", - сказав Коваль.

"Динамо" відмовилось від Петряка через зріст, - перший тренер футболіста

Нагадаємо, що Петряк отримав серйозне ушкодження в поєдинку 21-го туру УПЛ з "Дніпром"(1:2). Після зіткнення з Федецьким у Івана було виявлено перелом ребра. Зараз же півзахисник відновився від травми, і зробив це досить швидко.

Народна збірна: вибираємо команду на Євро-2016 разом!