УКР РУС

Байєр розгромив Айнтрахт та наздогнав Борусію Д, перемоги Хоффенхайма та Герти

14 квітня 2018 Читать на русском

Відбулися чотири поєдинки німецької Бундесліги.

Густина у верхній частині таблиці Бундесліги настільки висока, що за другу сходинку бореться як мінімум 6 команд. Крім іншого, боротьба йде і за 2-4 місця, які гарантують гру в Лізі чемпіонів.

Одними з тих, хто йде в цій групі є Байєр і Айнтрахт. Їх очна зустріч почалася досить мляво, однак уже до 23-й хвилині команди обмінялися забитими м'ячами.

Не набагато яскравіша гра продовжилася і в другому таймі, проте перевага Байєра було очевидною. Тиск на ворота Градецький принес свої плоди лише тільки коли за справу взявся Кевін Фоланд. Форвард оформив хет-трик з 71 по 88 хвилину, забезпечивши своїй команді розгромну перемогу.

Три очки дозволили команді, до заявки якої на матч не потрапив Владлен Юрченко наздогнати дортмундську Боруссію. Таким чином, у другій, третій і четвертій командах Німеччини грає українець.

Ще один клуб, який веде боротьбу за Лігу чемпіонів сьогодні приймав у себе аутсайдера сезону Гамбург. Впевнена перемога над "динозаврами" дозволила Хоффенхайму піднятися на 6-й рядок, що вже непогано – зона Ліги Європи.

Кельн, який ще місяць тому був однією ногою в другій Бундеслізі, неймовірним чином намагається виборсатися з дна.

Перемоги над Байєром і Лейпцігом були наднесподіваними, сьогодні ж могли прийти ще три очки – на цей раз у виїзному поєдинку проти Герти. "Козли" перемогою закінчили перший тайм, однак втримати свою перевагу не зуміли. Дубль Зельке, який він оформив за дві хвилини, приніс перемогу Герті.

Кельн залишається останньою командою чемпіонату, проте до рятівного 16-го місця вже 6 очок.

Чемпіонат Німеччини, 30 тур.

Байєр – Айнтрахт – 4:1

Голи: Брандт, 20, Фоланд, 71, 77, 88 – Фабіан, 23

Герта – Кельн – 2:1

Голи: Зельке, 50, 52 – Біттенкур, 29

Хоффенхайм – Гамбург – 2:0

Голи: Гнабрі, 19, Шалай, 27

Штутгарт – Ганновер – 1:1

Голи: Томмі, 53 – Фюлькруг, 90+1